Σήμερα Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου τα εγκαίνια της έκθεσης εξωφύλλων δίσκων βινυλίου της Γ.Ε.Α.Σήμερα  Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν στο Αγρίνιο στο Παπαστράτειο Μέγαρο, τα εγκαίνια της έκθεσης εξωφύλλων δίσκων βινυλίου, η οποία φέρει την ονομασία «Canvas».

Η εν λόγω έκθεση διοργανώνεται από τη Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου σε συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου και πρόκειται ουσιαστικά για τη μεγαλύτερη αντίστοιχη που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα, δεδομένου ότι περισσότερα από 1.000 εξώφυλλα όλων των ειδών ελληνικής και ξένης μουσικής 14 συλλεκτών της πόλης και όχι μόνο, θα βρίσκονται στις ειδικά διαμορφωμένες θεματικές βιτρίνες.

Η εκδήλωση θα ανοίξει με ομιλίες των Μάκη Μιλάτου (ραδιοφωνικός παραγωγός, παραγωγός δίσκων), Τάκη Βαβαρούτα (ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός παραγωγός, dj) και Γιώργου Ψιλιώτη (ραδιοφωνικός παραγωγός), οι οποίοι συνάμα τυγχάνουν και από τους μεγαλύτερους συλλέκτες δίσκων βινυλίου πανελλαδικά. Οι τοποθετήσεις τους θα εστιάζουν στη διαχρονική πορεία των δίσκων βινυλίου και την επιρροή τους στο μουσικό γίγνεσθαι.

Μετά το πέρας των ομιλιών θα ανοίξει ο εκθεσιακός χώρος στο υπόγειο του Παπαστρατείου Μεγάρου, όπου το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ξεναγηθεί και να συνομιλήσει και με τους 14 συλλέκτες.

Η εν λόγω έκθεση θα διαρκέσει έως τις 18 Ιανουαρίου 2020 και το κοινό θα μπορεί να την επισκέπτεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 6:00μ.μ.-9:00μ.μ. και το Σάββατο, 11:00π.μ.-1:00μ.μ., εκτός αργιών.

Δείτε το σχετικό video που αφορά την εκδήλωση: https://www.youtube.com/watch?v=3WzgMu5dk4A

Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.