ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Συνάντηση της Μ. Σαλμά με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γ.Καρβέλη


Επίσκεψη στην έδρα της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στην Ι.Π. Μεσολογγίου πραγματοποίησε την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, ο διοικητής της 6ης Υ.Π.Ε., Γιάννης Καρβέλης, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με την Αντιπεριφερειάρχη, Μαρία Σαλμά, για θέματα που αφορούν τον χώρο της Υγείας.
Τέθηκαν ζητήματα πρωτοβάθμιας περίθαλψης και προληπτικής ιατρικής, καθώς και η στήριξη της λειτουργίας των νοσοκομείων σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι.
Μετά το τέλος της συνάντησης η κ. Σαλμά σε δήλωσή της, ανέφερε: «Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ πολλά ζητήματα που αφορούν τον ευαίσθητο χώρο της Υγείας στην Αιτωλοακαρνανία και τα ελλείμματα που υπάρχουν στις νοσηλευτικές μονάδες της περιοχής. Ιδιαίτερα τονίστηκε η αναγκαιότητα στήριξης της πρωτοβάθμιας περίθαλψης, αφού στην Αιτωλοακαρνανία λειτουργούν δεκάδες αγροτικά ιατρεία, παρέχοντας χρήσιμες και κρίσιμες πολλές φορές ιατρικές υπηρεσίες. Μέσα από τη συνάντηση θέσαμε τις βάσεις για μια γόνιμη συνεργασία των δυο φορέων με γνώμονα την βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια