ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο: Ολοκληρώθηκε η Χριστουγεννιάτικη Εθελοντική Αιμοδοσία (φωτο)


Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου  συμμετέχει και φέτος στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Αγρινίου με την Χριστουγεννιάτικη Εθελοντική Αιμοδοσία η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή  στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ, με την υποστήριξη της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου  του Γενικού Νοσοκομείου Αιτ/νίας.


Η Εθελοντική Αιμοδοσία εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου «Παραμύθι από Ζάχαρη», υπενθυμίζοντας ότι  η προσφορά σε όσους το χρειάζονται δεν είναι κάτι που θα πρέπει να ξεχάσουμε αυτές τις γιορτινές μέρες.


Παράλληλα στον ίδιο χώρο ο Σύλλογος Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» πραγματοποίησε  το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του.


Την αιμοδοσία συνδιοργάνωσαν οι :
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Περιφερειακό Τμήμα Αγρινίου, Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Αιτ/νίας και Σύλλογος Αγραφιωτών Σαρακατσαναίων Αιτ/νίας.

Δεν ξεχνάμε αυτά τα Χριστούγεννα να κάνουμε το πολυτιμότερο δώρο στο συνάνθρωπό μας. Τα παιδιά είναι δυνατά, μα δε μπορούν να πάνε μόνα στη μάχη, σήμερα και κάθε μέρα ζητούν την ελπίδα μέσα από τη δική σου αγάπη!


Καλά Χριστούγεννα με Υγεία & Αγάπη!

Η Εθελοντική Αιμοδοσία αφιερώνεται στα άτομα με Μεσογειακή Αναιμία



 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια