ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία του Καινουργίου (φωτο)


Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου σε μια όμορφη εκδήλωση που έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία του Καινουργίου.

Την έναρξη έδωσε ο  εφημέριος του Ι.Ν Αγίου Νικολάου π.Νεκτάριος Παλιούρας ο οποίος προσφώνησε την εκδήλωση κάνοντας λόγο για την πιο σημαντική γιορτή του Χριστιανισμού ,την γέννηση του Χριστού,ενώ ακολούθησε ο στολισμός του δέντρου από μαθητές σχολείων.

Στην συνέχεια μαθητές του  ΚΔΑΠ Καινουργίου "Το ΑΒητάρι της Δημιουργίας",παρουσίασαν θεατρικό στο πνεύμα των ημερών και στις 17:00 φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο συνοδεία πυροτεχνημάτων.

Ο πρόεδρος του Καινουργίου Βασίλης Καραγκούνης κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση, τους συνδιοργανωτές ,καθώς και τους επαγγελματίες του χωριού για την προσφορά τους σε εδέσματα κλπ ,ευχόμενος σε όλους Χρόνια πολλά και καλές γιορτές.
Με σκοπό την καθιέρωση διοργανώθηκε για πρώτη φορά η εκδήλωση και η ανταπόκριση στο κάλεσμα για συμμετοχή ήταν μεγάλη.

Η χορωδία του χωριού έψαλλε  τα κάλαντα ενώ η εκδήλωση έκλεισε με Χριστουγεννιάτικους χορούς από τα παιδικά τμήματα του Π.Ο Καινουργίου "Οι Θεστιείς"

Υπενθυμίζουμε ότι συνεχίζεται η συγκέντρωση τροφίμων τα οποία θα διανεμηθούν σε οικογένειες του χωριού.















πηγή:kainourgiopress.blogspot.com 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια