ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Επίσκεψη της Μαρίας Σαλμά στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου Αγρινίου


Ευχές και δώρα από την  Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά, στους μικρούς ασθενείς της Παιδιατρικής Κλινικής του Γ.Ν. Αγρινίου
Τις ευχές της στους μικρούς ασθενείς και τους συνοδούς τους, καθώς επίσης στα στελέχη και τους εργαζόμενους της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου, μετέφερε σήμερα, Τρίτη 31 Δεκεμβρίου, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά, επισκεπτόμενη τη νοσηλευτική μονάδα.
Η κ. Σαλμά, συνοδευόμενη από την Διευθύντρια Ανάπτυξης της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, κ. Καραθανάση, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και εργαζόμενους της Κλινικής, καθώς επίσης και να μοιράσει συμβολικά δώρα.
Ακόμα, συνεχάρη το προσωπικό του Νοσοκομείου για το έργο που επιτελεί και φυσικά, ευχήθηκε σε όλους τους ασθενείς, γρήγορη αποκατάσταση της υγείας τους και μία νέα χρονιά, μόνο με χαρά, αγάπη και επιτυχίες.
Τέλος, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας συναντήθηκε με τον Διοικητή και μέλη του Δ.Σ. του Νοσοκομείου, επαναβεβαιώνοντας την πρόθεση, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να σταθεί αρωγός του Νοσοκομείου, όπως και του συνόλου των νοσηλευτικών μονάδων της Αιτωλοακαρνανίας με στόχο την βελτίωση των υποδομών και των συνθηκών παροχής υπηρεσιών δημόσιας υγείας προς τους πολίτες. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια