ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στο Δημαρχείο Αγρινίου


Παρουσία της θρησκευτικής και πολιτικής ηγεσίας, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας ο Δήμαρχος Αγρινίου  Γιώργος Παπαναστασίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα στο Δημαρχείο της πόλης.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου ευχήθηκε για τη νέα χρονιά: «Υποδεχόμαστε μια νέα χρονιά και μια νέα δεκαετία με ελπίδα και αισιοδοξία  ότι θα είναι μια χρονιά καλύτερη για τον τόπο μας, για τις οικογένειες μας, για την καθεμία και τον καθένα  ξεχωριστά.

Αποχαιρετούμε μια χρονιά  γεμάτη προκλήσεις,  στη διάρκεια της οποίας, με πίστη και δύναμη παλέψαμε για τα όνειρά μας. Αποδείξαμε ότι μαζί  μπορούμε να τα καταφέρουμε, να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα και να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες.
 Οι περιστάσεις μας καλούν να παραμείνουμε ενωμένοι  σε έναν κοινό αγώνα, με υπευθυνότητα και συνέπεια λόγων και έργων.

Εύχομαι ολόψυχα το 2020  να πρυτανεύσει η ομοψυχία  και ο τόπος μας να βαδίσει στο δρόμο της σταθερότητας και της ευημερίας.

 Με σκληρή δουλειά να χτίσουμε το αύριο για μας  και τα παιδιά μας, για τη νέα γενιά αλλά και για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.

Στο λυκαυγές της νέας χρονιάς ας στείλουμε ένα μήνυμα, να ζουν όλοι οι άνθρωποι σε ένα κόσμο με αρετή, ειρήνη, πρόοδο και ευημερία. Καλή χρονιά».

Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς  ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά : «…..Οι ευχές μας ολόθερμες να είναι ο νέος χρόνος με υγεία,  επιτυχία και πρόοδο. Φέτος ας εστιάσουμε στην καλλιέργεια της ψυχής μας και των αρετών μας.

Να ευχηθούμε δύναμη στον Δήμαρχο, στην Δημοτική Αρχή και επιτυχία στο έργο σας».




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια