ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ισοπαλία-πρόκριση για τον Παναιτωλικό επί του Πανιωνίου


Παναιτωλικός και ο Πανιώνιος είχαν αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς από το πρώτο ματς στο Αγρίνιο, το οποίο δεν είχε γκολ. Γκολ δεν είχε ούτε η ρεβάνς της Νέας Σμύρνης για 116 λεπτά.


Το 0-0 παρέμεινε στην κανονική διάρκεια του δεύτερου ματς για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας, στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης, αλλά και στα πρώτα λεπτά του δευτέρου.

Ο Μπάιροβιτς άνοιξε το σκορ σε εκείνο το χρονικό σημείο με τρομερή εκτέλεση φάουλ, ο Ντομίνγκες ισοφάρισε στο 119', αλλά η πρόκριση πήγε στον Παναιτωλικό. Δείτε τα πέντε πράγματα που μάθαμε από το ματς.

1. ΜΠΑΪΡΟΒΙΤΣ - ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΣ: ΔΥΟ ΓΚΟΛ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ
Το ματς για 116 λεπτά δεν είχε γκολ. Σε εκείνο το λεπτό ο Αντμίρ Μπάιροβιτς εκτέλεσε το φάουλ με το δεξί, πέρασε την μπάλα από το τείχος και ο Κότνικ ήταν αδύνατο να κάνει κάτι. Τρομερή εκτέλεση από τον Σουηδό, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Σλοβένο.

Ο Πανιώνιος βρήκε το δρόμο για την ισοφάριση μετά από τρία λεπτά (119') του Ντομίνγκες. Δεν του αρκούσε όμως, ήθελε ένα ακόμη γκολ για την πρόκριση. Παραλίγο να το πετύχει ο ίδιος παίκτης. Ο Βραζιλιάνος κατέβασε την μπάλα μετά από εκτέλεση φάουλ, αλλά δεν ήταν καλό το τελείωμα.

Δυο γκολ, αλλά διαφορετική βαρύτητα.

πηγή:sports24.gr

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Kότνικ, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Λυμπεράκης (63′ Σαραμαντάς), Παπαγεωργίου, Οικονομίδης (68′ Παπανικολάου), Εμμανουηλίδης, Τσιλούλης, Mιλόγεβιτς (111′ Γρίβας), Αραμπούλι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Σανιά, Σιέστεντ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν (63′ Τζανακάκης), Τσιγγάρας, Ντάλσιο, Ντουάρτε, Άλβαρες (73′ Μιμίτο), Ρόσα (97′ Φυτόπουλος), Ντίας (68′ Μπαΐροβιτς).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια