ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Παναιτωλικός : Λευκή ισοπαλία στο κύπελλο με τον Πανιώνιο


Εκτός από τους ανοιχτούς λογαριασμούς στη μάχη της παραμονής, μετά το 0-0 στο Αγρίνιο, Παναιτωλικός και Πανιώνιος θα ξεκαθαρίσουν στη ρεβάνς το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου! Δοκάρι ο Εμμανουηλίδης, κόκκινη στο 63' ο Λυμπεράκης, πέναλτι σε χέρι του Τσιλούλη δεν έδωσε ο Τσαμούρης.

Χωρίς σκορ έληξε η αναμέτρηση του Αγρινίου και το 0-0 που παραχώρησε ο Παναιτωλικός στον Πανιώνιο, μετατρέπει σε «γρίφο» το όνομα της ομάδας που θα συνεχίσει στα προημιτελικά του θεσμού. Πλέον όλα θα ξεκαθαρίσουν σε μερικές ημέρες, στη ρεβάνς της Νέας Σμύρνης.

Τα «καναρίνια» είχαν τον Κνετ κάτω από τα γκολπόστ, τους Τζανακάκη, Μαρσιάλ, Σίενστεντ, Κέβιν στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Τσιγγάρα, Tαχάρ στο «6-8», τους Ντουάρτε, Ντίας στα άκρα, τον Φυτόπουλο «10άρι» και τον Μπαϊροβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Οι «κυανέρυθροι» ξεκίνησαν με τον Κότνικ στο τέρμα, τους Ρέντζα, Σταυρόπουλο, Ντομίνγκες, Λυμπεράκη στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Κιάκκο, Οικονομίδη στον άξονα και τους Εμμανουηλίδη, Μιλόγεβιτς, Μασούρα μεσοεπιθετική τριπλέτα πίσω από τον Αραμπούλι

Οι πολλές εκατέρωθεν αλλαγές που υπήρχαν επηρέασαν και τις δύο ομάδες, ενώ και η «κρύα» ατμόσφαιρα (η αναμέτρηση ήταν κεκλεισμένων των θυρών) συνέβαλε ώστε το ματς να μην έχει ρυθμό. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κρατούσαν μπάλα (η κατοχή ήταν για εκείνους στα επίπεδα του 59%), αλλά δεν εκμεταλλεύονταν τις αρκετές στατικές μπάλες που κέρδιζαν. Η ανάπαυλα τους βρήκε με 5 τελικές, εκ των οποίων μόνο η κεφαλιά του Μπαϊροβιτς στο 32' (μπλόκαρε ο Κότνικ) λογίζεται ως «μεγάλη» φάση. Την ίδια στιγμή οι φιλοξενούμενοι... έψαχναν την κόντρα και στο 21' με τον Μασούρα απώλεσαν την καλύτερή τους στιγμή.

Το δεύτερο μισό ξεκίνησε με τον Παναιτωλικό να δείχνει ορεξάτος. Στο 50' με τον Ντουάρτε «άγγιξε» το γκολ, απείλησε αμέσως μετά με τους Μπαϊροβιτς (51'), Φυτόπουλο (53') και έδειξε να ελέγχει το ματς.

Μάλιστα στο 63' απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς αποβλήθηκε ο Λυμπεράκης με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά οι του Πανιωνίου έδειξαν να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα.

«Εσφιξαν» την άμυνά τους και άρχισαν να πατούν καλύτερα μέσα στο γήπεδο. Στο 73' ο Κνετ έδιωξε σε κόρνερ το κοντινό πλασέ του Τσιλούλη και αμέσως μετά (76') ο Εμμανουηλίδης με «κεραυνό» μέσα από την περιοχή, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Αυστριακού γκολκίπερ!

Η παραπάνω εξέλιξη φαίνεται πως «ξύπνησε» τους γηπεδούχους, που βγήκαν μπροστά και πίεσαν.

Στο 80' ο Κότνικ απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Σιέστεντ, στο 83' ο Ντίας έκανε κακό τελείωμα από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 84' ο ρέφερι Τσαμούρης δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ τους, καθώς ο Τσιλούλης απομάκρυνε μέσα στην περιοχή την μπάλα με το χέρι, σε σέντρα του Κέβιν.  Σε φάση όπου έπρεπε να δοθεί πέναλτι και την «έχασε» ο διαιτητής.

Ετσι η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη χωρίς νικητή ή τέρματα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Τζανακάκης (66' Σανιά), Μαρσιάλ, Σίενστεντ, Κέβιν, Τσιγγάρας, Ταχάρ (37' Μιμίτο), Ντουάρτε, Ντίας, Φυτόπουλος (62' Φυτόπουλος), Μπαΐροβιτς

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Kότνικ, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Λυμπεράκης, Κιάκκος, Οικονομίδης, Εμμανουηλίδης, Μιλόγεβιτς (58' Τσιλούλης), Μασούρας (84' Παπαγεωργίου), Αραμπούλι

Πηγή:gazzeta.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια