ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Σε αποκριάτικους ρυθμούς ο ετήσιος χορός του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου



Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την 23-02-2020 ο ετήσιος αποκριάτικος χορός του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, στο φιλόξενο χώρο του Studio ΄΄ΠΙΘΑΡΙ΄΄.  Μαθητές, γονείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν από νωρίς και πραγματικά με αποκριάτικη διάθεση & κέφι απόλαυσαν τις εκπλήξεις και το πρόγραμμα  που επεξεργάστηκε το Δ.Σ του συλλόγου. Τον ετήσιο χορό φέτος τίμησαν με την παρουσία τους η Δ/νση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου.
Ο  πρόεδρος του  συλλόγου κ.Ταφιάδης  Νικόλαος δήλωσε :

     << Ο Σύλλογός μας καταστατικά αποβλέπει στην υλοποίηση κάθε  ενδεικνυόμενης   ενέργειας,  που  αποσκοπεί  στην καλύτερη λειτουργία  του  4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου.

Πέραν του  θεσμικού  ρόλου  που κατέχει,  προσπαθεί  από την ίδρυσή του(1987) να είναι ουσιαστικός υποστηρικτής της παιδαγωγικής διαδικασίας. Αυτό αναμφισβήτητα  πραγματώνεται  με  την ποικιλόμορφη  βοήθεια,  που  ανά  πάσα  στιγμή  προσφέρει  και  που συνάμα αναβαθμίζει το ρόλο του σε γόνιμο. Σημειώνεται  δε ότι οι παραγωγικές δράσεις του είναι  συνάρτηση  της  οικονομικής  του  δυνατότητάς  του, η οποία πηγάζει αποκλειστικά από τις συνδρομές των γονέων/κηδεμόνων. Στα ζητήματα που συνεχώς ανακύπτουν καταβάλλει ανάλογα με την οικονομική του δυνατότητα, κάθε  δυνατή προσπάθεια για να τα ικανοποιήσει.

Οι αντανακλαστικές ενέργειές μας είναι άμεσες διότι αποσκοπούν στη διασφάλιση όλων εκείνων των συνθηκών, που σχετίζονται τόσο με την παραμονή στη σχολική μονάδα όσο και με τις παρεχόμενες υπηρεσίες εκπαίδευσης.       
        Επιβεβλημένη καθίσταται και η αναφορά στη Δ/νση, στο εκπαιδευτικό και στο βοηθητικό προσωπικό, που  δραστηριοποιείται  στο  σχολείο  μας,  με  προσφορά  αξιοσημείωτη.
        Θεωρούμε ότι με την συνεργασία και μόνο, μπορεί να παρακαμφθεί αρκετός χρόνος, που θα αποτελούσε  τροχοπέδη στην  δυναμική και  την αποτελεσματικότητα του κοινού  μας  έργου.
         Επίσης  οφείλουμε  να  ευχαριστούμε  τον εμπορικό κόσμο  της  πόλης  του Αγρινίου, την επιχείρηση ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ & το STUDIO ΠΙΘΑΡΙ, για την αμέριστη  στήριξή  τους  στη  σημερινή  γιορτή. Ευχαριστώ  επίσης τα μέλη του ΔΣ, όπου συνετά και οργανωμένα  προσπαθούν και εργάζονται. Επίσης να  εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς την κ.Μαρία Κοντογιάννη (καθηγήτρια  φυσικής αγωγής - υπεύθυνη για το παιδικό τμήμα της ΚΕΔΑ  στο  σχολείο μας) για την πολύτιμη βοήθειά τους  στην  υλοποίηση του προγράμματος της σημερινής εκδήλωσης.
      Παράλληλα την 20-02-2020, για τέταρτη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε η αναβίωση του εθίμου της Τσικνοπέμπτης στο κτιριακό συγκρότημα του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου. Με πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό απόλαυσαν εκπλήξεις και παιχνίδια σε αποκριάτικη  ατμόσφαιρα. Για την εν λόγω ενέργεια υπήρξε αμέριστη βοήθεια από τις επιχειρήσεις: ΑΥΦΑΝΤΗΣ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ,Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΛΕΡΗ Βασ. & ΨΩΜΟΥΠΟΛΗ  εκδηλώνοντας  με αυτό τον τρόπο την  ευαισθησία και  το ενδιαφέρον τους  προς την  εκπαιδευτική  κοινότητα.
Σε  κάθε περίπτωση  ο σύλλογός μας συμβάλλει  τα  μέγιστα  για την επίτευξη των επιβεβλημένων στόχων. Ευελπιστούμε ότι  με  την συμμετοχή  όλων μας,  στο  βαθμό, που  μας  επιτρέπεται και μας  αναλογεί, ότι  θα  πράξουμε  το καλύτερο για τα παιδιά  μας…με  ευθύνη και διορατικότητα!!!
 Σας  ευχαριστούμε για την συνεισφορά σας…αντλούμε δύναμη από τα παιδιά μας αλλά και τη δική σας θέληση…τη δική σας κριτική διάθεση  και προτροπή.
Χρόνια πολλά με υγεία, καλή σαρακοστή και καλή δύναμη !!!>>


 



Εκ  του  Δ.Σ.  του Συλλόγου

              Ο  Πρόεδρος                                                        Η  Γενική   Γραμματέας

Ταφιάδης   Νικόλαος                                                  Ταμπάκη  Κοραλία         

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια