ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αιφνιδιαστική επίσκεψη του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ στο νοσοκομείο Αγρινίου


Την λειτουργία του Νοσοκομείου Αγρινίου στην καθημερινότητα του, εξέτασε κατά την αιφνιδιαστική του επίσκεψη  ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Δυτικής Ελλάδος. Ο κ. Καρβέλης,λίγο μετά τις 7.30 το πρωί,  πέρασε την πύλη του Νοσοκομείου και κατευθύνθηκε  προς τα τμήματα του Νοσηλευτικού Ιδρύματος και όσοι τον αντίκριζαν αιφνιδιάστηκαν πραγματικά από την επίσκεψη του, μιας και δεν είχαν ενημερωθεί για αυτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniosite.gr ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ συνοδευόταν από συνεργάτη του και για αρκετή ώρα συνομίλησε με προσωπικό, έκανε αρκετές ερωτήσεις και φάνηκε να γνωρίζει καλά τα προβλήματα ενώ διαπίστωσε  ορισμένες αρρυθμίες αλλά και προβλήματα αναφορικά με τα κυλιόμενα ωράρια, τις μεταθέσεις κ.α τα οποία βεβαίως θα εξεταστούν και έδειχνε αποφασισμένος να κάνει εκείνες τις παρεμβάσεις ώστε να μην υπάρχει ταλαιπωρία των πολιτών-ασθενών.

Ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είχε επίσης συνάντηση εργασίας με το Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Τσώλη Ανδρέα καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες για θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια