ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Με επιτυχία ο Αποκριάτικος Χορός του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου


Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο ετήσιος Αποκριάτικος Χορός του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου. Ο Σύλλογος αναφέρει σε δήλωσή του:

«Ένα αξέχαστο κυριακάτικο απόγευμα περάσαμε όλοι μας στον αποκριάτικο χορό του συλλόγου μας! Με πολύ κέφι, με τους παραδοσιακούς χορούς που χόρεψαν τα παιδιά του σχολείου μας και ακολούθησαν οι αποκριάτικοι και φυσικά... το καραόκε όπου έγινε διαγωνισμός μεταξύ των παιδιών για την καλύτερη ερμηνεία!!

Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους: τη διευθύντρια του σχολείου μας, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και φυσικά όλα τα παιδιά που ομόρφυναν την ατμόσφαιρα με τους χορούς που χόρεψαν για όλους μας. Συγχαρητήρια σε όλους!
Ευχαριστούμε επίσης τις σπουδάστριες του ΙΕΚ του τμήματος αισθητικής για το πολύ επιτυχημένο face painting σε μικρούς και μεγάλους! Ευχαριστούμε  όλα τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις της πόλης μας που μας παραχώρησαν απλόχερα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους για τη λαχειοφόρο του Συλλόγου μας. Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλα τα τοπικά ΜΜΕ, ηλεκτρονικά και μη, που είναι πάντα στο πλευρό μας  και δημοσίευσαν για τον χορό μας.

Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά!
Καλές Απόκριες και Καλή Σαρακοστή σε όλους!»

Εκ του Δ.Σ 

 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια