ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Το "Ανυπότακτο Αγρίνιο" δεν συμμετέχει στο δια περιφοράς Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου

Ο Στέλιος Μερμίγκης για τα πανεπιστημιακά τμήματα του Αγρινίου ...

Αναλυτικά η επιστολή προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου

κ. Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου

Με αφορμή την πρόσκληση που λάβαμε για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 30/3 διά περιφοράς θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:

Το ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ έχει πάγια θέση τη διαφωνία του για συνεδριάσεις διά περιφοράς. Ο τρόπος αυτός εγκυμονεί διαφόρους κινδύνους μιας και δεν δίνεται η δυνατότητα της πραγματικής διαβούλευσης των δημοτικών συμβούλων με την  ανταλλαγή επιχειρημάτων, ερωτήσεων, παρατηρήσεων κ.ά.
Το Δημοτικό Συμβούλιο είναι ένα ζωντανό όργανο που έχει δυναμική και αυτό έχει αποδειχτεί πολλές φορές στο παρελθόν. Κατανοούμε τις πραγματικά επείγουσες ανάγκες που τυχόν μπορεί να προκύπτουν κατά καιρούς για θέματα που πρέπει να προλάβει η υπηρεσία (για παράδειγμα, κάποιες ημερομηνίες που επείγουν).
Δεν μπορούμε όμως να αντιληφθούμε το επείγον του πράγματος για είκοσι θέματα της ημερήσιας διάταξης, που μας αποστείλατε.
Επιπλέον, είναι γνωστό ότι εδώ και αρκετές μέρες η χώρα μας λόγω της πανδημίας διανύει μια έκτακτη κατάσταση.
Στην εποχή της τεχνολογικής επανάστασης, στην εποχή που κατά καιρούς στα δημοτικά συμβούλια έχουν έρθει θέματα που αφορούν αποφάσεις που λαμβάνουμε για την μετατροπή της πόλης μας σε έξυπνη πόλη, είναι αδιανόητο να μην μπορούμε να συνεδριάσουμε με τηλεδιάσκεψη, κάτι που γίνεται παντού.

Κατά συνέπεια όλων των παραπάνω, το ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ δεν θα συμμετέχει στη διαδικασία διά περιφοράς της συνεδρίασης αυτής και ελπίζουμε, ότι η επόμενη συνεδρίαση θα μας βρει όλους στα έδρανα.

Για το ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΕΡΜΙΓΚΗΣ 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια