ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Δήμος Αγρινίου :Κλείνουν όλες οι παιδικές χάρες,το κολυμβητήριο και το γυμναστήριο στο ΔΑΚ



Με απόφαση του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου θα μείνουν κλειστές οι παιδικές χαρές, το Κολυμβητήριο, η αίθουσα μυϊκής ενδυνάμωσης και το κλειστό γυμναστήριο  στο ΔΑΚ καθώς επίσης και το κλειστό γυμναστήριο του σταδίου στην Αερογέφυρα   στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Από την Δευτέρα 16 Μαρτίου ενεργοποιείται ο μηχανισμός της ΚΟΙΠΑ για την εξυπηρέτηση των ευάλωτων συμπολιτών μας.

Από τις 7.00 π.μ έως  τις 10.00 μ.μ. θα λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο όπου θα  υποδέχεται αιτήματα πολιτών που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Όπως εξήγησε ο Δήμαρχος Αγρινίου το κέντρο  θα λειτουργεί  όλη την διάρκεια της εβδομάδας καθώς και τα  Σαββατοκύριακα: «Μένουμε σπίτι, που είναι το πιο αποτελεσματικό μέτρο για την μετάδοση του κορωνοϊού. Περιορίζουμε όλοι  τις μετακινήσεις μας μειώνοντας τις πιθανότητες εξάπλωσης της νόσου.

Ως Δημοτική Αρχή είμαστε στο πλευρό των ηλικιωμένων και των ΑΜΕΑ αυτήν την κρίσιμη περίοδο. Αναλάβαμε πρωτοβουλία,  και με τη βοήθεια όλων των εργαζομένων στις δομές Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Αγρινίου,  γινόμαστε  μια αλυσίδα  αγάπης για όλους εκείνους οι οποίοι  έχουν ανάγκη στήριξης και για όσο διάστημα χρειαστεί».
Τα τηλ. επικοινωνίας είναι : 26410 -39793, 39794.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια