ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Νεκρός βρέθηκε ο ηλικιωμένος που αναζητούνταν στην Μακρυνεία


Νεκρός εντοπίστηκε πριν από λίγο ο 82χρονος ηλικιωμένος τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από την περιοχή της Μακρυνείας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του agriniosite.gr ο ηλικιωμένος   είχε φύγει  προχθες  με το όχημα  του από το σπίτι του και από τότε δεν είχε  δώσει σημάδια ζωής.

Οι συγγενείς του  ενημέρωσαν χθες τις αρμόδιες αρχές οι οποίες για ώρες έκαναν αναζητήσεις  τόσο άνδρες  της 6ης ΕΜΑΚ και εκπαιδευμένου σκύλου, και της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Μεσολογγίου με επικεφαλής τον Δ.Τσιρόγλου. Αρχικά εντοπίστηκε το όχημα του ηλικιωμένου κοντά στο εκκλησάκι της Ανάληψης στον Δαφνιά Μακρυνείας και ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε πριν από λίγο, από 2 μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Μεσολογγίου λίγα μέτρα μακριά από το όχημα σε δύσβατη περιοχή με πουρνάρια.

Ο άτυχος ηλικιωμένος είχε δίπλα του το κυνηγητικό του όπλο και ήταν νεκρός. Από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται να αυτοπυροβολήθηκε μιας και ήταν αιμόφυρτος ίσως όμως να έπεσε και τα αίτια του θανάτου να είναι και παθολογικά. Για το λόγο αυτό η σορός στάλθηκε για νεκροψία-νεκροτομή για να βρεθούν τα ακριβή αίτια θανάτου!

πηγη:agriniosite.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια