ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Γενικές απολυμάνσεις Αναγνωστόπουλος :Προστατευτείτε αποτελεσματικά από ιούς,βακτήρια και παθογόνους μικροοργανισμούς


Η εταιρεία Αναγνωστόπουλος Αντώνης "Αποφρακτική EXPRESS" με έδρα το Αγρίνιο προβαίνει σε εξειδικευμένες απολυμάνσεις-μικροβιοκτονίες σε χώρους και επιφάνειες στοχεύοντας στην καταπολέμηση ιών ,βακτηρίων και παθογόνων μικροοργανισμών...

Οι εργασίες γίνονται από ειδικευμένα συνεργεία με σύγχρονους μεθόδους απολύμανσης και σκευάσματα τα οποία  είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και εναρμονίζονται πλήρως με τις κοινοτικές οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελληνικής νομοθεσίας,.

Απολυμάνσεις σπιτιών ,επαγγελματικών χώρων,πολυκατοικιών,οχημάτων (ι.χ, λεωφορεία και ταξί) για σίγουρη και υψηλή ποιότητα εργασιών.

Καλέστε στο 6932 23 23 33 για εκτίμηση του χώρου ,επιλογή της κατάλληλης μεθόδου απολύμανσης και την άμεση εκτέλεση εργασιών απολύμανσης.

Προσιτές τιμές και ειδικές προσφορές σε εταιρείες,πολυκατοικίες και δημόσιες υπηρεσίες.

Η Αποφρακτική Expess Αναγνωστόπουλος σας παρέχει ριζική λύση υπεύθυνη και εγγυημένη ποιότητα εργασίας!

Η ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ με πολυετή πείρα και υψηλή τεχνογνωσία δραστηριοποιείται από το 1970 στο τομέα των αποφράξεων καθώς και στις επισκευές – κατασκευές αποχετευτικού δικτύου με στόχο την οριστική λύση του προβλήματος σας και όχι τη προσωρινή!

Αναλαμβάνουμε κάθε είδος απόφραξης και καθαρισμού σε σωληνώσεις από Φ50 έως Φ2000 από ρίζες, λίπη, τσιμέντα κ.α. με ειδικά αποφρακτικά μηχανήματα βαρέως τύπου όπως πιεστικό μηχάνημα υδροβολής υψηλής πίεσης ή ηλεκτρικό περιστροφικό μηχάνημα με ειδικές κεφάλες, αναλόγως τη σωλήνωση και την αιτία της φραγής ,ειδική κάμερα υψηλής ευκρίνειας για εντοπισμό βλαβών στα πιο δύσκολα σημεία.

Εξυπηρετούμε κατοικίες, πολυκατοικίες,επαγγελματικούς χώρους,ξενοδοχεία, εργοστασιακές μονάδες,δήμους και νοσοκομεία.

Υπηρεσίες

Αποφράξεις
(αποφράξεις φρεατίων, όμβριων, απόφραξη σιφόνι μπάνιου, λεκάνης, νεροχύτης κ.α.)
Καθαρισμοί Αγωγών
(καθαρισμός φρεατίων από ρίζες, λύπη, τσιμέντα, καθαρισμός αποχετευτικών δικτύων και σωληνώσεων)
Καθαρισμοί τζακιών
(πλήρης καθαρισμός του τζακιού,της καμινάδας και του προστατευτικού στην κορυφή,χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στον χώρο σας)
Έλεγχος Αποχέτευσης με Κάμερα
(έλεγχος των σωληνώσεων και του αποχετευτικού δικτύου με κάμερα υψηλής ευκρίνειας για τυχόν διαρροή η σπάσιμο των σωληνώσεων)
Επισκευές - Κατασκευές Αγωγών
(επισκευές σπασμένων-καθισμένων αγωγών και κατασκευές εκ νέου αποχετευτικού δικτύου)
Αντλήσεις
(αντλήσεις υδάτων-αντλήσεις ακαθάρτων)
Καθαρισμοί-εκκενώσεις βόθρων
(καθαρισμοί βιολογικών, καθαρισμοί στεγανών βόθρων)

ΤΗΛ:26410-63000,61531,FAX:26410-61710
KINHTO:6932-23-23-33
https://agrinioapofraxeis

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια