ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αναβολή εκδηλώσεων από την Γ.Ε.Α



Αναβολή του 2ου Παιδικού Φεστιβάλ Παραδοσιακών
Χορών του Λαογραφικού Ομίλου της ΓΕΑ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες επίσημες ανακοινώσεις των αρμοδίων αρχών για την παρουσία του “Κορωνοϊού” στη χώρα μας, η λήψη προληπτικών μέτρων αποτελεί μονόδρομο για όλους μας.
Ύστερα από αυτή την εξέλιξη και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους νέους μας, αποφασίσαμε την αναβολή του 2ου Παιδικού Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που επρόκειτο να διοργανωθεί στο Αγρίνιο από τον Λαογραφικό Όμιλο της ΓΕΑ στις 21 και 22 Μαρτίου 2020.

Να σημειωθεί ότι το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών έχει υπερτοπικό χαρακτήρα και για αυτό το λόγο είχαν προσκληθεί και επρόκειτο να λάβουν μέρος χορευτικοί φορείς νέων από την περιοχή μας, αλλά και από άλλους Νομούς της πατρίδας μας.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι σε αυτή την δύσκολη συγκυρία για την δημόσια υγεία και την ασφάλεια όλων μας, η λήψη προληπτικών μέτρων αποτελεί το ελάχιστο σε ότι μας αναλογεί.
Ευχή όλων μας η γρήγορη και οριστική καταπολέμηση του “Κορωνοϊού”.


Η "Διέξοδος" & η «Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου» σεβόμενοι την απόφαση του Δήμου Αγρινίου για την λήψη  προληπτικών  μέτρων  προφύλαξης της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό, αναβάλουν την παρουσίαση του  λευκώματος «ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΑΥΓΕΣ ΣΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ – Ελληνικός Κινηματογράφος 1938 - 1968» του κ. Γιάννη Μπαρδάκη, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει το βράδυ της  12 Μαρτίου στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.
Αισιοδοξούμε ότι σε σύντομο χρόνο θα ανακοινώσουμε την νέα ημερομηνία πραγματοποίησής της.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια