ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Γιάννης Βασιλείου: Είμαστε κοντά στους πολίτες που έχουν άμεση ανάγκη

Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress βασιλείου


“Κοντά στους πολίτες που έχουν άμεση ανάγκη, βρίσκεται ο Δήμος Αγρινίου, αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει η χώρα λόγο της πανδημίας προσφέροντας υπηρεσίες, τρόφιμα, φάρμακα και άλλα” δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟΙΠΑ, Γιάννης Βασιλείου σε συνέντευξη του στον Αeras fm 99.5 και στη δημοσιογράφο του σταθμού Νανά Θεοδωροπούλου, ο οποίος πρωτοστατεί σε όλη αυτή την σημαντική προσπάθεια.

Ήδη, ηλικιωμένοι πολίτες και ΑΜΕΑ, οι οποίοι δεν μπορούν να μετακινηθούν από το σπίτι τους είχαν άμεση ανταπόκριση από τους εργαζόμενους στην Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη του Δήμου .

Τα αιτήματα αφορούν κυρίως σε κάλυψη νοσηλευτικής φροντίδας, ψυχολογική στήριξη αλλά και προσφορά μερίδων φαγητού. Ήδη, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΚΟΙΠΑ Γιάννης Βασιλείου, θα διατεθεί και επιπλέον χώρος για την προετοιμασία των γευμάτων : «Οι ανάγκες των συνανθρώπων μας, αυτές τις κρίσιμες ώρες, μας ωθούν να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο. Στηρίζουμε με όλες τις δυνάμεις τους ευάλωτους συμπολίτες μας. Είμαστε στο πλευρό τους όσο εκείνοι μένουν στο σπίτι».

“Ζητούμε από τους πολίτες να μας ειδοποιήσουν για τυχόν περιστατικά ανθρώπων που αντιμετωπίσουν προβλήματα, προκειμένου να τους παρέχουμε βοήθεια” είπε επίσης ο κ.Βασιλείου και παράλληλα υπενθύμισε ότι υπάρχουν τηλεφωνικές γραμμές βοήθειας και σήμερα που είναι αργία, λόγω της Εθνικής μας Επετείου, και είναι τα τηλέφωνα 26410 -39793 και 39794 από τις 7.00 π.μ έως τις 10.00 μ.μ. καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια