ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Έκκληση στους πολίτες από την Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου να μην εγκαταλείπουν ζώα,να μην ρίχνουν φόλες και να να φροντίζουν τα αδέσποτα


Μαζική έκκληση προς τους πολίτες κάνει η Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου καθώς εν'μέσω των πολύ δύσκολων συνθηκών που βιώνει η κοινωνία λόγω μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού καθημερινά εντοπίζονται νεκρά αδέσποτα από φόλες στο Αγρίνιο αλλά και στις κοινότητες του Δήμου Αγρινίου,ενώ πολλά είναι και τα ζώα τα οποία εγκαταλείπουν διάσπαρτα οι ιδιοκτήτες τους, με αποτέλεσμα να μεγαλώνει το πρόβλημα.

Η Φιλοζωική καλεί τους πολίτες να μην εγκαταλείπουν τα ζώα τους καθώς είναι πιθανό να τραυματιστούν σοβαρά ή να μην επιζήσουν είτε από φόλες είτε από παρασύρσεις από οχήματα.

Επίσης υπενθυμίζει σε όσους καθημερινά βγάζουν βόλτα τα ζωάκια τους να παίρνουν μαζί τους λίγη τροφή και να σιτίζουν τα αδέσποτα που ενδεχομένως να εντοπίσουν.

Αυτές τις δύσκολες ώρες χρειάζεται η συνεργασία και η βοήθεια όλων ώστε και αυτά τα ζώα να μπορέσουν να επιβιώσουν ,καθώς οι εθελοντές που ασχολούνται με την καθημερινή φροντίδα των αδέσποτων είναι ελάχιστοι.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια