ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Έλεγχος εισόδου από αύριο στα super market,επάρκεια προϊόντων για 3 μήνες

Αποτέλεσμα εικόνας για kainoyrgiopress σούπερ

Ανάλογα τα τετραγωνικά του καταστήματος θα μπαίνει και ο ανάλογος αριθμός ατόμων στα σούπερ μάρκετ. Delivery και τις Κυριακές. Υπάρχει επάρκεια για τρεις μήνες στα προϊόντα. Τα μέτρα για να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός.

Από την Δευτέρα θα υπάρχει έλεγχος εισόδου στα σούπερ μάρκετ τόνισε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης στο Open TV, μετά τα φαινόμενα συνωστισμού παρά τα μέτρα για να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός.

Αυτό με απλά λόγια σημαίνει πως ανάλογα με τα τετραγωνικά του καταστήματος θα μπαίνει και ανάλογος αριθμών ατόμων για να ψωνίσει, με βάση τα μέτρα για να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στην εβδομάδα.

Επίσης ο κ. Παπαθανάσης τόνισε πως τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργούν και ως delivery ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός και να μην έχει άλλα κρούσματα ο κορονοϊός.

Τα delivery αυτά θα γίνονται ακόμη και τις Κυριακής για να εφοδιάζεται το καταναλωτικό κοινό ενώ όπως ανέφερε ο κ. Παπαθανάσης “ υπάρχει επάρκεια για τρεις μήνες. Δεν χρειάζεται να τρέχουν οι πολίτες στα σούπερ μάρκετ, γιατί μπορεί να τους χαλάσουν τα πράγματα γιατί δεν θα τα χρειαστούν».

Ακόμη τόνισε πως και τα εστιατόρια θα λειτουργούν ως delivery, δηλαδή οι πελάτης θα μπορούν να παραγγείλουν και να παραλάβουν το φαγητό, αλλά δεν θα μπορούν να καθίσουν στο μαγαζί.

Μάλιστα όπως ξεκαθάρισε «θα είμαστε αμείλικτοι. Όσοι εντοπίζονται να παρανομούν, θα έρχονται αντιμέτωποι με τον νόμο. Πρέπει να προστατευτεί ο κόσμος». Γι αυτό άλλωστε έκλεισαν και τα παζάριο που διεξάγοντας σήμερα στο Σχιστό και σε άλλες περιοχές ώστε να μην επεκταθεί ακόμη περισσότερο ο κορονοϊός.

ρεπορτάζ newsit.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια