ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ανδρέας Τσώλης :Συγχαίρω δημόσια τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου και είμαι περήφανος για το έργο τους

Απάντηση του Διοικητή του Γ.Ν.Αιτ/νιας στην καταγγελία του Σ.Ε.Ν.Α ...

Αγαπητοί Συμπολίτες,
Την χρονιά αυτή βιώνουμε μια πρωτόγνωρη και ιδιαίτερη δύσκολη κατάσταση λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Η δοκιμασία που περνάμε ως κοινωνία λόγω των περιοριστικών μέτρων που ελήφθησαν από την πολιτεία  προκειμένω  να αντιμετωπίσουμε την εξάπλωση της  νόσου,  άλλαξε την ζωή μας  όχι μόνο ως προς την συνήθειες   της καθημερινότητας, αλλά και την πραγματικότητα της προσωπικής μας ζωής.
Μέσα από τα περιοριστικά μέτρα, δοκιμάστηκαν  γενικότερα η κοινωνική συνοχή και οι αντιστάσεις της κοινωνίας στον αυτοπεριορισμό.

Έως τώρα αποδείχτηκε έμπρακτα και η ανοχή και η αντοχή των πολιτών  στα περιοριστικά μέτρα .
Τίποτε δεν είναι το ίδιο ούτε και θα είναι το ίδιο και μετά το τέλος της δοκιμασίας αυτής.

Οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες για την ανταπόκριση που έδειξαν στις επιταγές και οδηγίες της πολιτείας ως προς στα περιοριστικά μέτρα, και ειδικά σε ότι αφορά την επισκεψιμότητα και στα Δυο Νοσοκομεία , και εύχομαι αυτό να τηρηθεί έως το τέλος της διαδρομής προς την εξαφάνιση της νόσου.

Ως Διοικητής του Γ.Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ διαβεβαιώνω  ότι και οι δυο Νοσηλευτικές μονάδες (Νοσοκομείο  Αγρινίου και Νοσοκομείο Μεσολογγίου) έχουν εφαρμόσει στο ακέραιο τις οδηγίες της πολιτείας  και ειδικά του Υπουργείου Υγείας, και είναι σε πλήρη ετοιμότητα για την  διαχείριση των υπόπτων περιστατικών που σχετίζονται με τον COVID-19. Και αυτό αποδεικνύεται από την έως τώρα διαχείριση  όλων των περιστατικών που εξεταστήκαν και στα δυο  Νοσοκομεία.

Από την πρώτη στιγμή υπήρξε οργάνωση και συντονισμός προκειμένω να ανταποκριθούμε στις πρωτόγνωρες  για το Δημόσιο  Σύστημα ανάγκες . ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ.

Η κάθε μέρα αξιολογείται και οργανώνεται με βάση τη εμπειρία της προηγούμενης ημέρας με σκοπό την αριστοποίηση ή  βελτιστοποίηση του παραγόμενου έργου και του τελικού αποτελέσματος

Αυτό βεβαία οφείλεται αποκλειστικά στην προσπάθεια που κατέβαλλαν και καταβάλλουν συνεχώς όλοι οι  εργαζόμενοι και  των δυο  Νοσοκομείων  που κάτω από την καθοδήγηση της Διοίκησης υπερέβαλλαν εαυτό ευσυνειδήτως  ,αψηφώντας τον κίνδυνο προκειμένω να εκτελέσουν το καθήκον τους.

Τους συγχαίρω Δημόσια και είμαι υπερήφανος για το έργο τους.

Εύχομαι αυτό το Πάσχα να είναι το πρώτο και τελευταίο Πάσχα που βιώσαμε με αυτές τις συνθήκες.
 Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση σε όλους.

 
                     Ο   Διοικητής  του Γ.Ν. ΑΙΤ/ΝIΑΣ
   ΑΝΔΡΕΑΣ Στ. ΤΣΩΛΗΣ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια