ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καινούργιο :Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στην Εθελοντική Αιμοδοσία (φωτο)


Με πολύτιμες μονάδες αίματος ενισχύθηκε η Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου.

Συγκινητική  και αθρόα ήταν η προσέλευση Εθελοντών στην 2η προγραμματισμένη Αιμοδοσία του Σ.Ε.Α Καινουργίου "Η Χρυσοχεριά" που διεξήχθη σήμερα το πρωί στο Καινούργιο.

Η Αιμοληψία έγινε από προσωπικό του τμήματος Αιμοδοσίας του νοσοκομείου Αγρινίου, στο ισόγειο του Κοινοτικού Καταστήματος, στην κεντρική πλατεία του χωριού λόγω των Έκτακτων Μέτρων αντιμετώπισης της διασποράς του νέου κορωνίού.

Από νωρίς το πρωί Εθελοντές έσπευσαν στον χώρο και περίμεναν υπομονετικά να δώσουν αίμα.
Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκε ο Σύλλογος Φίλων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αγρινίου


και το Club Μοτοσυκλετιστών Αγρινίου.



Μάλιστα δόθηκε παράταση καθώς η προσέλευση ήταν αυξημένη.
























,



ρεπορτάζ :kainourgiopress

Η ανακοίνωση του Σ.Ε.Α Καινουργίου "Η Χρυσοχεριά"

Η 2η αιμοδοσία μας για το 2020 είναι πλέον γεγονός. Το Δ. Σ. του συλλόγου νιώθει μεγάλη χαρά και ευτυχία και σε αυτό εδώ το σημείο θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους εσάς τους εθελοντές αιμοδότες που σε μια δύσκολη εποχή για την χώρα μας αλλά και σε μια δύσκολη μέρα λόγο καιρικών συνθηκών αποδείξατε για μια ακόμα φορά πως η προσφορά για ζωή είναι στο αίμα σας. 

Σαν Δ.Σ. νιώθουμε υπερήφανοι που υπηρετούμε ένα σύλλογο που τα μέλη του έχουν τόσο μεγάλα αποθέματα αγάπης για τον άγνωστο συνάνθρωπο. Θα θέλαμε επίσης να αναφερθούμε στην μεγάλη συμμετοχή σας σήμερα και να ζητήσουμε δημόσια συγνώμη εάν άθελά μας ταλαιπώρησαμε μερικούς από εσάς στην αναμονή τους για να δώσουν αίμα. 

Η συμμετοχή ήταν τόσο μεγάλη που κάποια μέλη μας αναγκάστηκαμε να τα διώξουμε χωρίς να μπουν καν στη διαδικασία της αιμοληψίας(ατομα που ήρθαν μετά τις 12:30). 

Ζητάμε επίσης συγνώμη για αυτή την κίνηση απλά ήταν κίνηση για την διευκόλυνση και την ολοκλήρωση της αιμοδοσίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα των ανθρώπων από το τμήμα αιμοδοσίας του Γ. Ν. Αγρινιου που σήμερα έβγαλε τον καλύτερο του εαυτό παραμένοντας μέχρι και τις 14:30 για να ανταπεξέλθει στην αναπάντεχη συμμετοχή σας. 

Επισης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το αθλητικό σωματείο ΦΙΛ.Μ.Α Αγρινίου για την παρουσία του αλλά και την συμμετοχή μελών του στην αιμοδοσία όπως επίσης και το club των μοτοσικλετιστων Αγρινίου για την παρουσία και την συμμετοχή επίσης μελων του στην αιμοδοσία. 

Ευχαριστούμε την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας και τον Κ. Γαλαζουλα για την συνεργασία σε ότι αφορά την μετακίνηση των αιμοδοτών προς το χωρό της αιμοδοσιας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας και στον συμπατριώτη μας Κ. Λεωνίδα Κακουρη που μας βοήθησε στο να αναδείξουμε την μεγάλη ανάγκη για αίμα με το βιντεακι που μας έφτιαξε και έστειλε. 

Ευχαριστούμε όλα τα ενημερωτικά site και τον ΑΧΕΛΏΟ TV για την προβολή και προώθηση της σημερινής μας αιμοδοσίας.

 Τέλος να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο και το Δ. Σ. της κοινότητας Καινούργιου για την παραχώρηση του χώρου του Δημαρχείου για την εκδήλωση αυτή. 

Είναι σίγουρο πως θα υπάρξουν και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις που θα πρέπει να έχουν την υποστήριξή όλων μας.

Υπάρχουν και άλλοι αρκετοί φίλοι που με τον δικό τους τρόπο βοήθησαν στο να γίνει η σημερινή εκδήλωση και τους ευχαριστούμε επίσης. 

Καλή αντάμωση στη 3η προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία μας για το 2020. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση. Ευχομαστε σε όλους σας υγεία και δύναμη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια