Νοσοκομείο Αγρινίου :Αδικαιολόγητη αύξηση επισκεψιμότητας στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών

Ανέλαβαν υπηρεσία στο Νοσοκομείο Αγρινίου μόνιμος Πνευμονολόγος ...

Τις τελευταίες   ημέρες παρατηρείται μια αδικαιολόγητη αύξηση επισκεψιμότητας στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του  Νοσοκομείου  της πόλης μας.

Αδικαιολόγητη γιατί από την εξέταση των περιστατικών, αποδείχτηκε ότι η αντιμετώπιση των έστω  πιο σημαντικών από αυτά, ήταν επιπέδου Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που παρέχεται είτε από τα κατά τόπους Κέντρα Υγείας είτε  η από Ιατρούς του Ιδιωτικού Τομέα.

Ως Διοίκηση του Γ.Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ θέλουμε να κάνουμε έκκληση προς όλους  τους πολίτες, να εφαρμόζουν αυστηρά τις οδηγίες της Πολιτείας και ειδικά του  Υπουργείου Υγείας για την επισκεψιμότητα στα Δημόσια Νοσοκομεία ΜΟΝΟ σε κατεπείγουσες ανάγκες και κατόπιν συνεννοήσεως (τηλεφωνικής)  με τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου.

Η αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19 είναι υπόθεση όλων.

 Και της πολιτείας και των πολιτών.

Η ευθύνη βαραίνει όλους μας , και η αυστηρή  εφαρμογή των μέτρων προστασίας είναι μονόδρομος προκειμένω να φτάσουμε όλοι ασφαλείς και υγιείς στο τέλος της διαδρομής που είναι το τέλος της πανδημίας.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .
     
 
                     Ο   Διοικητής  του Γ.Ν. ΑΙΤ/ΝIΑΣ
   ΑΝΔΡΕΑΣ Στ. ΤΣΩΛΗΣ

Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.