ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ο Πύραρχος Χριστόφορος Μπόκας για την νέα αντιπυρική περίοδο μέσω covid - 19 και τις νέες εγκαταστάσεις της Π.Υ στο Μεοολόγγι (φωτο-βίντεο)



Για την μεταφορά της Π.Υ Μεσολογγίου και της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν.Αιτ/νιας στις νέες εγκαταστάσεις μίλησε στο Aerasnews.gr και Aerasfm 99.50 ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν.Αιτ/νιας Πύραρχος Χριστόφορος Μπόκας.

Ο κ.Μπόκας με αφορμή την έναρξη της νέας αντιπυρικής περιόδου παρουσίασε τους χώρους των νέων εγκαταστάσεων που θα συμβάλουν καθοριστικά στην καθημερινότητα των Πυροσβεστικών Υπαλλήλων της Υπηρεσίας.

Αναφερόμενος στην αντιπυρική περίοδο που ξεκινά επίσημα ,αύριο Παρασκευή 1η Μαΐου ,έκανε λόγο για μια πιο δύσκολη αντιπυρική περίοδο λόγω της έκτακτης κατάστασης που βιώνει η χώρα και τα μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού τα οποία εφαρμόζονται και θα συνεχίσουν να εφαρμόζονται στο Πυροσβεστικό Σώμα.


Έκανε έκκληση στους πολίτες να τηρήσουν υπεύθυνη στάση όπως κάθε χρόνο για την αποφυγή πυρκαγιών και καταστροφών.

Όπως τόνισε έγινε σύσκεψη του Τοπικού Συντονιστικού στο Μεσολόγγι ,ενώ σήμερα θα συγκληθεί και το Τοπικό Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αγρινίου.

Δείτε αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Πύραρχος Χριστόφορος Μπόκας



καθώς και εικόνες από τις νέες εγκαταστάσεις.



















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια