Κάλεσμα από την Β ΕΛΜΕ στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Τρίτη 19 Μαΐου.

Β' ΕΛΜΕ :Δημόσια Επιπλέον Διδακτική Στήριξη στα Σχολεία | Νέα από ...

Η κυβέρνηση, αγνοώντας τις πραγματικές ανάγκες του δημόσιου σχολείου ,τα αιτήματα και τις προτάσεις των εκπαιδευτικών κατέθεσε με εντελώς αντιδημοκρατικό τρόπο, χωρίς διάλογο και εν μέσω πανδημίας  πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία.

αποφάσισε το άνοιγμα όλων  των σχολείων χωρίς να έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας μαθητών και εκπαιδευτικών.

ψήφισε αιφνιδιαστικά εκπρόθεσμη τροπολογία για την ζωντανή μετάδοση του μαθήματος, θέτοντας σε κίνδυνο τα προσωπικά δεδομένα ανηλίκων μαθητών και εκπαιδευτικών καθώς και τις αρχές που διέπουν την ίδια την παιδαγωγική διαδικασία.

Απαιτούμε να αυξηθεί η χρηματοδότηση της Δημόσιας εκπαίδευσης από τον Κρατικό προϋπολογισμό.

Στo πλαίσιο του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου της Τρίτης που οργανώνει η ΟΛΜΕ στα προπύλαια στην Αθήνα, η Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με το Σύλλογο Δασκάλων Αγρινίου-Θέρμου, το Σύλλογο Δασκάλων Βόνιτσας και την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αγρινίου, οργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία Αγρινίου στις 12:30 μ.μ.

 Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι, γονείς και μαθητές να είναι παρόντες για να εκφράσουν την αντίθεση τους στα μέτρα που νομοθετεί η κυβέρνηση.Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.