ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Το «Αγρίνιο Μπορείς» συμμετέχει στον τηλεμαραθώνιο για την ενίσχυση των Δομών Υγείας


Η δημοτική ομάδα  της παράταξης «Αγρίνιο Μπορείς» συμμετέχει στον τηλεμαραθώνιο  για την ενίσχυση των Δομών Υγείας

Η υγειονομική κρίση του κορωνοϊού ανέδειξε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την τεράστια αξία των δημόσιων συστημάτων καθολικής κάλυψης υγείας και την ανάγκη σημαντικής ενίσχυσης του ΕΣΥ στη χώρα μας.

Με τα περιοριστικά μέτρα της πολιτείας, την ατομική ευθύνη και την καθημερινή μάχη του υγειονομικού προσωπικού, καταφέραμε να περιορίσουμε τα κρούσματα και θανάτους από κορωνοϊό.
Τώρα είναι η ώρα μιας μεγάλης επένδυσης στη Δημόσια Υγεία και μιας αποφασιστικής ενίσχυσης των νοσοκομείων, των Κέντρων Υγείας και των υπόλοιπων δημόσιων δομών με ανθρώπινο δυναμικό, υποδομές, εξοπλισμό και μέσα.

Αξίζουν συγχαρητήρια  στην  ΠΑΕ Παναιτωλικός και τον περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό «Αχελώος», για την πρωτοβουλία τους να διοργανώσουν τηλεμαραθώνιο για την ενίσχυση των δομών υγείας Ν. Αιτωλοακαρνανίας, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά, έμπρακτα τον κοινωνικό τους ρόλο.

Η δημοτική ομάδα της παράταξή μας «Αγρίνιο Μπορείς» με επικεφαλής την κ. Χριστίνα Σταρακά, αναγνωρίζοντας την αξιέπαινη  πρωτοβουλία στηρίζει ενεργά τον τηλεμαραθώνιο με χρηματικό ποσό που θα καταθέσει στον αντίστοιχο τραπεζικό λογαριασμό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια