Συνάντηση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Παιδικών Σταθμών με την Διεύθυνση της ΚΟΙΠΑ Δήμου Αγρινίου


Συνάντηση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Παιδικών - Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Αγρινίου με τη διεύθυνση της ΚΟΙΠΑ σχετικά με την επαναλειτουργία των Παιδικών Σταθμών.
«Ο Σύλλογός μας επισκέφθηκε τα γραφεία της ΚΟΙΠΑ του Δήμου Αγρινίου όπου είχαμε συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Βασιλείου και τη Διευθύντρια κα Κωνσταντίνα Αγγελοπούλου.

 Ενημερωθήκαμε σχετικά με τον νέο τρόπο λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών σύμφωνα με τις οδηγίες που εξέδωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), για τις τυχόν αλλαγές στο ωράριο και τον τρόπο προσέλευσης και αποχώρησης των παιδιών, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο τα παιδιά θα βγαίνουν στην αυλή του κάθε Σταθμού. Όπως μας ενημέρωσαν, οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί είναι πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους μικρούς μας φίλους τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020.

Το παιδαγωγικό και βοηθητικό προσωπικό είναι πλήρως εξοπλισμένο με μάσκες, αντισηπτικά και γάντια καθώς και με επιπλέον ενημέρωση για την επικείμενες δυσκολίες επανένταξης των μικρών μας φίλων στην κανονικότητα. . Όλοι οι χώροι φιλοξενίας των σταθμών έχουν ετοιμαστεί με απόλυτη σχολαστικότητα για να υποδεχτούν τα παιδιά με ασφάλεια και όλους τους κανόνες υγιεινής.

Περισσότερες λεπτομέρειες προς τους γονείς και τους κηδεμόνες των παιδιών που φιλοξενούνται στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς σταθμούς θα δοθούν από τις διευθύντριες και τις δασκάλες τους, καθώς ο τρόπος λειτουργίας του κάθε Σταθμού έχει σχεδιαστεί ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του κάθε κτιρίου.»
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.