ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Κ.Καραγκούνης :Ειδική σύσκεψη για να βρεθεί λύση στην συνέχιση ηλεκτροδότησης των ΤΟΕΒ

Ερώτηση Κώστα Καραγκούνη για την Βιολογική Κτηνοτροφία- Αδικίες ...

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, Κωνσταντίνος Καραγκούνης, είχε διαδοχικές συνομιλίες  τόσο με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κύριο Κωστή ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, όσο και με τον Πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ κύριο Γεώργιο Στάσση καθώς και με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κύριο Νεκτάριο Φαρμάκη.

O κύριος Καραγκούνης συζήτησε μαζί τους το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τα ΤΟΕΒ του νομού ώστε να συνεχιστεί η ηλεκτροδότησή τους και να μην δημιουργηθούν προβλήματα στην αγροτική παραγωγή.

Ο κύριος Καραγκούνης μετέφερε την αναγκαιότητα άμεσης παρέμβασης  ώστε να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση των ΤΟΕΒ και να βρεθεί λύση και να μην απειληθεί η παραγωγή.

Υπάρχουν προτάσεις στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τόσο από την πλευρά της ΔΕΗ όσο και από την πλευρά του Υπουργείου και της Περιφέρειας.

Ο κύριος Καραγκούνης μετέφερε την αγωνία των παραγωγών και υπήρξε επίσημη ενημέρωση ότι την ερχόμενη Πέμπτη θα υπάρξει ειδική σύσκεψη των προαναφερθέντων φορέων με στόχο την εύρεση άμεσης και βιώσιμης λύσης στο πρόβλημα.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια