ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Επίσκεψη στον νέο Διευθυντή της Δ.Α. Ακαρνανίας,και παράδοση προστατευτικών μασκών



Τον νέο Διευθυντή της Δ.Α. Ακαρνανίας, Α/Δ΄ κ. Κωνσταντίνο Κακούση, επισκέφτηκε σήμερα 4/5/2020 το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπική μας Διοίκησης.

 Τον καλωσορίσαμε επίσημα στην πόλη μας και του ευχηθήκαμε υγεία και καλή θητεία στα νέα του καθήκοντα και ακολούθως τον ενημερώσαμε για τις δράσεις και το έργο της Τοπικής μας.

Τον ενημερώσαμε  για την επικείμενη εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιήσουμε σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου και το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου την Κυριακή 10 Μαΐου στην Παλιά Λαχαναγορά, στην οδό Σκαλτσοδήμου.

 Στην αιμοδοσία αυτή θα συμμετέχουν πολλοί φορείς και συλλογικότητες της πόλης μας και ευελπιστούμε να μπορέσουμε να καλύψουμε προσωρινά τις αυξημένες ανάγκες για αίμα την δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Επιπροσθέτως παραδώσαμε επτακόσιες πενήντα (750) μάσκες κάλυψης προσώπου για τις ανάγκες του προσωπικού της Διεύθυνσής μας. Οι μάσκες αυτές αποτελούν μέρος της χορηγίας διακοσίων χιλιάδων (200.000) μασκών προστασίας προσώπου που εξασφάλισε Τοπική Διοίκηση Αθηνών-Αττικής από την επιχείρηση ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και διαμοίρασε αναλογικά σε όλες τις Τοπικές
Διοικήσεις της Ελλάδος.



Ο κ. Κακούσης αφού μας ευχαρίστησε για την προσφορά των μασκών, μας ευχήθηκε καλή επιτυχία στην επικείμενη εθελοντική αιμοδοσία και σε κάθε άλλη δράση μας προς όφελος των συναδέλφων, αλλά και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα.
«SERVO PER AMICEKO»
«ΥΠΗΡΕΤΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ»

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                  Ο Γραμματέας

ΚΩΣΤΑΣ Νικόλαος                                                         ΔΙΩΤΗΣ Νικόλαος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια