«Συμμαχία Πολιτών» Αγρινίου Στηρίζουμε τους ανθρώπους της εστίασηςΗ παράταξη μας στέκεται στο πλευρό των επαγγελματιών της εστίασης. Νιώθουμε την απελπιστική κατάσταση που αντιμετωπίζουν και ότι ένα μεγάλο μέρος είναι πιθανό να μη μπορέσει να ξανανοίξει. Στηρίξουμε με κάθε τρόπο τις διεκδικήσεις τους.
Τονίζουμε επίσης τον κομβικό ρόλο που θα πρέπει να έχει η τοπική αυτοδιοίκηση στην στήριξη των επιχειρήσεων και επαναλαμβάνουμε την από 5 Απριλίου πρότασή μας:
«για την δημιουργία ενός άτυπου συμβουλευτικού οργάνου με συμμετοχή του Δημάρχου και των Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, που λόγω της σύνθεσής του θα εκφράζει όλη την κοινωνία, το οποίο σε τακτική συνεργασία και συζήτηση με εκπροσώπους των επαγγελματιών, των εμπόρων, των αγροτών, των επιμελητηρίων κλπ θα επεξεργάζεται και θα προτείνει δράσεις και παρεμβάσεις του Δήμου Αγρινίου για την στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν πράγματι ανάγκη».

Η «Συμμαχία Πολιτών» στηρίζει την εκδήλωση – διαμαρτυρία των ανθρώπων της εστίασης και του τουρισμού EMPTY CHAIRS – ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ την Τετάρτη 6 Μαΐου στις 8.00 μμ, στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου, που θα γίνει ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα.
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.