ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καινούργιο :Ανατέθηκε το έργο επέκτασης του δικτύου άρδευσης


Σάρκα και οστά παίρνει σύμφωνα με νέα ενημέρωση  το έργο επέκτασης του αρδευτικού δικτύου ,αρμοδιότητας του ΤΟΕΒ Καινουργίου,καθώς έχει υπογραφεί η σχετική σύμβαση  από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τον ανάδοχο του έργου ,προύπολογισμού καθαρής αξίας περίπου 340.000 ευρώ.

Το έργο είναι ιδιαίτερα σημαντικό γιατί θα δώσει την δυνατότητα σε καλλιεργητές κυρίως του βορειοδυτικού τομέα να μπορούν να ποτίζουν τις καλλιέργειες τους.

Ήταν πάγιο αίτημα των παραγωγών και των αγροτών η επέκταση και ο εκσυγχρονισμός του αρδευτικού δικτύου και μάλιστα τις θετικές εξελίξεις  είχε ουσιαστικά προαναγγείλει ο Γενικός Διευθυντής Εσωτερικής Λειτουργίας της Π.Δ.Ε

ο κ.Κόλλαρης 
Κώστας Κόλλαρης κατά την συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Καινουργίου στις 25  Σεπτεμβρίου 2019 ,στην οποία παραβρέθηκε.

Την προηγούμενη Τρίτη ο  Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων της Π.Δ.Ε Θανάσης Μαυρομάτης βρέθηκε στο Καινούργιο και ενημέρωσε για την εξέλιξη τους υπευθύνους του ΤΟΕΒ.

Το υφιστάμενο αρδευτικό δίκτυο θα επεκταθεί μέχρι την περιοχή Τζιφέικα στον βόρειο τομέα της Κοινότητας.

Οι εργασίες που προβλέπονται να εκτελεστούν αφορούν κυρίως σε επέκταση του υφιστάμενου δικτύου άρδευσης, με αγωγούς από Πολυαιθυλένιο (ΡΕ), δεδομένης της ευκαμψίας, της στεγανότητας στις συνδέσεις, της αντοχής και της εν γένει καλής συμπεριφοράς του ανωτέρω υλικού.

Νότης Ρεντίφης - kainourgiopress 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια