ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Χριστίνα Σταρακά : Η ανάκαμψη της τοπικής οικονομίας είναι ένα στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε

Οι πρώτοι 10 σε σταυρούς Σύμβουλοι του συνδυασμού της Χριστίνας ...

Η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χριστίνα Σταρακά με αφορμή το άνοιγμα των καταστημάτων μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων, σε δήλωση της κάνει σαφές, ότι πρέπει να δοθεί στην τοπική κοινωνία το μήνυμα ότι η στήριξη της τοπικής οικονομίας δίνει ανάσα στην περιοχή και τα χρήματα επανεπενδύονται.

«Βρισκόμαστε ήδη στο δρόμο για την επιστροφή σε μια νέα κανονικότητα. Αύριο Δευτέρα ανοίγουν τα εμπορικά καταστήματα, λιανεμπόριο και άλλες επιχειρήσεις. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία οφείλουμε να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον και να μην κλείσουμε τα μάτια μας, στο πρόβλημα του διπλανού μας. Ας σκεφτούμε πως κάθε φορά που αποφεύγουμε να αγοράσουμε από την τοπική αγορά στερούμε από την τοπική κοινωνία ένα εισόδημα.

Στηρίζουμε την τοπική αγορά, δεν την αφήνουμε να σβήσει τώρα που χρειάζεται τη βοήθεια μας. Κάθε κατάστημα που βάζει λουκέτο στην πόλη μας, είναι και μια οικογένεια σε οικονομικό αδιέξοδο , είναι ένα επιπλέον χτύπημα που αργά ή γρήγορα θα φτάσει και στη πόρτα του δικού μας σπιτιού .
Στηρίζουμε την τοπική μας αγορά, σημαίνει στηρίζουμε το δικό μας σπίτι.

Στηρίζουμε το Αγρίνιο και τους ανθρώπους του. Ας μην αφήσουμε να χαθεί ούτε μία θέση εργασίας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια