ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ανανεωμένο και δυναμικό πρόγραμμα του Aeras fm 99.50 ..ανεβάζει την θερμοκρασία στα ύψη!



Ανανεωμένο και δυναμικό πρόγραμμα του Aeras fm 99.50 ..ανεβάζει την θερμοκρασία στα ύψη!
Υποδέχεται το καλοκαίρι και ανεβάζει… ένταση στην πρωινή «ζώνη» o ΑERAS FM 99.50 το δυναμικό ραδιόφωνο της Δυτικής Ελλάδας .
Με νέα πρόσωπα και όπως πάντα με έμφαση στην ενημέρωση αλλά και την ψυχαγωγία, ο ΑERAS FM 99,5, επίσημος συνεργάτης του «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM» 90,1 ανανεώνει το 24ωρο πρόγραμμα με έμπειρους δημοσιογράφους, ραδιοφωνικούς παραγωγούς και επιλεγμένη μουσική.
Νέο πρόγραμμα από τις 9 Ιουνίου, με νέες συνεργασίες.
Ακούστε καθημερινά και ζωντανά στον ΑERAS FM στους 99,5:
Δευτέρα – Παρασκευή
06:00 -08.00: Ο Τηλέμαχος Σαντοριναίος καθημερινά στην «πρώτη γραμμή», ξεκινά την πρωινή ενημέρωση με όλη την τρέχουσα επικαιρότητα με την εκπομπή πρωινή πτήση, με Live αναμετάδοση από τον “Παραπολιτικά FM”.
08:00-10:00: Στο studio του AERAS FM στο Αγρίνιο, σχεδόν δέκα χρόνια μετά, επιστρέφει ο Παναγιώτης Τσακανίκας. Σχόλια , ειδήσεις, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, ενημέρωση με ουσία και κύρος, για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.
10:00 – 11:00 : Επιστροφή στον “Παραπολιτικά FM”, στον Παναγιώτη Τζένο και στην εκπομπή «Secret»: Καυτές αποκαλύψεις και ό,τι συμβαίνει στο προσκήνιο και το παρασκήνιο της πολιτικής φέρνει στην επιφάνεια ο Παναγιώτης Τζένος. Πολλοί θα χάσουν τον ύπνο τους με το «Secret», που θα αποκαλύπτει όλα όσα κάποιοι θα ήθελαν να μείνουν μυστικά!
11.00 – 13:00 : Νανά Θεοδωροπούλου και… «Όλα στον Αέρα»! Η έμπειρη δημοσιογράφος στρώνει το τραπέζι των γεγονότων και «σερβίρει» αποκαλυπτικές ειδήσεις και… σόδα για τους δύσπεπτους, όπως μόνο η ίδια γνωρίζει.
13:00 – 14:00 : «Ελληνοφρένεια» – live αναμετάδοση του Παραπολιτικά FM . Η «Ελληνοφρένεια», η επιτυχημένη ραδιοφωνική εκπομπή πολιτικής σάτιρας, με τον Θύμιο Καλαμούκη και Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη, σχολιάζουν τα κακώς κείμενα της επικαιρότητας με το δικό τους, ξεχωριστό ύφος και με αρκετή δόση χιούμορ.
14:00 – 15:00 (Δευτέρα και Παρασκευή) : Μπετίνο Αλαχούζος «Sport στον Αέρα», σχολιάζει ο Παντελής Χατζηστυλιανός. Ρεπορτάζ και ενημέρωση για τα αθλητικά δρώμενα της Αιτωλοακαρνανίας
Και επειδή η ενημέρωση δεν σταματά ποτέ…
Σάββατο:
06.00 – 09.00 Τηλέμαχος Σαντοριναίος «Πρωινή πτήση»-Live αναμετάδοση Παραπολιτικά FM
09.00 – 11.00 Χρήστος Μυτιλινιός «Black out »-Live αναμετάδοση Παραπολιτικά FM
11:00 – 12:00  Νότης Ρεντίφης «Ανασκόπηση της εβδομάδας». Ανασκόπηση επιλεγμένων γεγονότων και ενημέρωση με χιούμορ και καλή μουσική.
Κυριακή:
06.00 – 09.00 Τηλέμαχος Σαντοριναίος «Πρωινή πτήση»-Live αναμετάδοση Παραπολιτικά FM

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια