ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Απεβίωσε ο παιδίατρος Βασίλης Αντωνόπουλος




Το μήνυμα του Βασίλη Αντωνόπουλου,για την επέτειο του «ΟΧΙ» της ...

Γεννήθηκε στη Μυρτιά Τριχωνίδας από αγρότες γονείς. Μέλος πολύτεκνης οικογένειας με μεγάλη παράδοση και προσφορά στα κοινά και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σπουδές

Έμαθε τα πρώτα γράμματα στη Μυρτιά και έζησε τα γυμνασιακά του χρόνια στο Θέρμο. Όπως και άλλαμέλη της οικογένειάς του επιδόθηκε στις σπουδές και το 1978 αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αθηνών.

Ως Αγροτικός γιατρός υπηρέτησε στη Μακρυνεία Μεσολογγίου. Την ειδικότητα του Παιδιάτρου έλαβε το 1985 από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» και έκτοτε ασκεί την επιστήμη του στο Αγρίνιο προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Αιτ/νίας.

Πολιτική δραστηριότητα

Η πολιτική του δράση αρχίζει από τα φοιτητικά του χρόνια. Το 1990 εκλέγεται Πρόεδρος της Κοινότητας Μυρτιάς για να επανεκλεγεί το 1994. Το 1996 εκλέγεται Πρόεδρος του Συμβουλίου Περιοχής της 8ης Εδαφικής Περιφέρειας. Διετέλεσε Πρόεδρος του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου για 5 χρόνια, όπου εργάστηκε για την ανέγερση Νέου Νοσοκομείου, αλλά και για την αναβάθμιση του υπάρχοντος, αφού επί των ημερών του τέθηκαν σε λειτουργία νέες πτέρυγες, ανακαινίστηκαν οι παλιές και αναβαθμίστηκαν οι παρεχόμενες υπηρεσίες. Το 1998 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Θέρμου.

Το 2007 ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο νομό ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ, όπου συγκέντρωσε 18420 σταυρούς προτήμησης. Για πολλά χρόνια εργάστηκε για την ποδοσφαιρική ομάδα του Παναιτωλικού.

με πληροφορίες από το http://www.enet.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια