ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Στο νοσοκομείο τετραμελής οικογένεια μετά από τροχαίο στον κόμβο Κουβαρά



Στο νοσοκομείο Αγρινίου μεταφέρθηκε σήμερα το μεσημέρι τετραμελής οικογένεια μετά από σοβαρό τροχαίο στον κόμβο Κουβαρά της Ιόνιας Οδού.

Σ​ύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η οικογένεια εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να τραυματιστούν, ευτυχώς ελαφρά και οι τέσσερις επιβαίνοντες.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό του Β’ Τμήματος Αυτοκινητοδρόμων της Ιόνιας Οδού που έχει αναλάβει την προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος, όπως και δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν την οδηγό του οχήματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο όχημα επέβαιναν εκτός από την γυναίκα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ο σύζυγός της και τα δύο της ανήλικα παιδιά.

2:45: Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση σχεδόν καθόλου δεν τραυματίστηκε ο 41χρονος σύζυγος της 38χρονης οδηγού όπως και το 2 ετών παιδί της ενώ η ίδια έχει τραυματιστεί ελαφρά. Παρόλα αυτά, προληπτικά μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα το δεύτερο παιδί καθώς είναι μωρό, μόλις πέντε μηνών, και κρίθηκε αναγκαίο να ακολουθήσουν κάποιες προληπτικές εξετάσεις.

*φωτογραφία αρχείου-karvasaras.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια