ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγωνιστική Ενότητα Καθηγητών :Η πλειοψηφία της ΟΛΜΕ είναι Δούρειος Ίππος στην πολιτική του διαίρει και βασίλευε!



Στη σημερινή ολομέλεια της, την Αγωνιστική Ενότητα Δυτικής Ελλάδας, εκτός των άλλων (θα υπάρξει σύντομα ανακοίνωση), την απασχόλησε  πολύ σοβαρά και το ζήτημα της άρνησης της πλειοψηφίας του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ(18-6-2020) –με τη συμμαχία των ΔΑΚΕ – ΠΑΜΕ και ΠΕΚ –,  να αποφασιστεί κυλιόμενη αποχή από την βαθμολόγηση των πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων, των συναδέλφων ειδικοτήτων που αποκλείει το Ω.Π. της Κεραμέως.

Αρνήθηκαν δηλαδή να εκφράσουν την αλληλεγγύη στους συναδέλφους που «σφαγιάζονται» πρώτοι, χωρίς καμία συνδικαλιστική αντίδραση του κλάδου, από τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές του «διαίρει και βασίλευε». Μετατρέπουν την Ομοσπονδία των δημοκρατικών αγώνων για την υπεράσπιση της δημόσιας εκπαίδευσης και του εκπαιδευτικού σε «δούρειο ίππο» της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής, που οδηγεί πολλούς συναδέλφους σε «καραντίνα» και τους αναπληρωτές αυτών των ειδικοτήτων στην ανεργία.

Σε αυτήν την πολιτική των «αντιποίνων» της νεοφιλελεύθερης βαρβαρότητας ο κλάδος είναι πλέον ώριμος, θα αντιδράσει κατάλληλα και θα ξεπεράσει τις ξεπουλημένες ηγεσίες, που κάθε φορά συγκυριακά αποτελούν την αντιδραστική πλειοψηφία της ΟΛΜΕ σε βάρος των ιδίων των συναδέλφων, που υποτίθεται έχουν εκλεγεί για να τους εκπροσωπήσουν!

- ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την συμπαιγνία αυτών των παρατάξεων στην ΟΛΜΕ σε βάρος των συναδέλφων που σήμερα αφανίζει το Ω.Π. της Κεραμέως.

- ΖΗΤΑΜΕ από τις ΕΛΜΕ να σηκώσουν ψηλά την σημαία του αγώνα και να πάρουν ανάλογες αποφάσεις στήριξης των συναδέλφων μας.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΧΩΡΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΓΝΩΣΗ & ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ


Πάτρα 18-06-200

Από την ΑΕΚ για Παρέμβαση Δυτικής Ελλάδας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια