ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Θεμελίωση της 3ης Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα»


Παρουσία του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου τελέσθηκε ο Αγιασμός για τη θεμελίωση της  3ης  Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του  Εργαστηρίου   «Παναγία Ελεούσα»

Η νέα στέγη,  προϋπολογισμού  1.990.000,00 €,  κατασκευάζεται  σε οικόπεδο 9.000 τ.μ  στο Ψηλογέφυρο Αγρινίου. Το κτίριο  θα περιλαμβάνει υπόγειο, ισόγειο και Α΄ όροφο. Προβλέπει εξωτερική σκάλα για την πρόσβαση από το υπόγειο προς τον περιβάλλοντα χώρο. Για την είσοδο στο κτίριο θα κατασκευαστεί ειδική ράμπα για Α.Μ.Ε.Α.  ενώ ο ακάλυπτος χώρος θα φυτευτεί με δέντρα. Ακόμη, για τις ανάγκες των φιλοξενούμενων θα κατασκευασθεί υπαίθριο γήπεδο μπάσκετ με ειδική επίστρωση.
 
Ο Γιώργος Παπαναστασίου αναφέρθηκε στην αξία υλοποίησης του έργου: «Σήμερα βάλαμε τον θεμέλιο λίθο για την 3η Στέγη. Βλέπουμε να παίρνει σάρκα και οστά το  όραμα μας για τη δημιουργία μιας ακόμη στέγης φιλοξενίας στο Παναγία Ελεούσα. Οικοδομήσαμε μια ισχυρή σχέση με τη Διοίκηση του Εργαστηρίου και σήμερα θεμελιώνουμε, όχι απλά μια νέα στέγη, αλλά την πίστη μας σε μια κοινωνία αγάπης και αλληλεγγύης. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την ιδρύτρια και επίτιμη πρόεδρο  κ. Μαρία Τσούτσου, την πρόεδρο Διονυσία Σαμαντά, όλα τα μέλη του ΔΣ και τους εργαζόμενους για τη συνεργασία». 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια