Ε.Κ.Α :Κάλεσμα στο συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία Αγρινίου


Εργατικό Κέντρο Αγρινίου:Κάλεσμα σε συλλαλητήριο στις 17 Οκτώβρη ...


Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. καλεί τους εργαζόμενους , τους άνεργους , τους συνταξιούχους , τους μικροεπαγγελματοβιοτέχνες , τους μικρομεσαίους αγρότες , τη νεολαία  να δώσουν μαζικό- μαχητικό- αγωνιστικό «παρών»  στο συλλαλητήριο την Πέμπτη 9 Ιούλη και ώρα 8:00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία .

Να εκφράσουμε  την αντίθεσή μας  στο κατάπτυστο νομοσχέδιο που φέρνει  για ψήφιση στη βουλή η κυβέρνηση  της «Ν.Δ.»  για το χτύπημα των διαδηλώσεων.

Πριν 2 χρόνια η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ  ψήφισε νομοσχέδιο  που βάζει φραγμούς στο δικαίωμα των εργαζομένων  για απεργία . Τώρα η κυβέρνηση προωθεί  παραπέρα αυτούς τους σχεδιασμούς  με την απαγόρευση των  διαδηλώσεων. Αντεργατικά μέτρα  και καταστολή πάνε  πακέτο. Θέλουν να έχουν το πεδίο ελεύθερο οι εργοδότες  να κάνουν ότι θέλουν στο όνομα της δημοκρατίας  και της ανάπτυξης  της καπιταλιστικής οικονομίας.

Τους βάζουν εμπόδια οι εργαζόμενοι  που αγωνίζονται για την υπεράσπιση  των δικαιωμάτων τους, βάζοντας μπροστά  τις δικές τους ανάγκες . Προσπαθεί με κάθε τρόπο  η κυβέρνηση,  έχοντας τη στήριξη των κομμάτων του ευρωμονόδρομου , των επιχειρηματικών ομίλων,  να υλοποιήσει  τις κατευθύνσεις  της Ε.Ε. και  του κεφαλαίου.

Να το βάλουν καλά στο μυαλό τους. Οι αγώνες των εργαζομένων και του λαού  δε μπαίνουν στο γύψο. Απαιτούμε τώρα να αποσυρθεί  το νομοσχέδιο για το χτύπημα των διαδηλώσεων.

Παίρνουμε μέρος  μαζικά στο συλλαλητήριο  .

Το Δ.Σ.  του Ε.Κ.Α. καλεί  όλα τα σωματεία  και τους  συλλόγους εργαζομένων  δημόσιου και ιδιωτικού τομέα,  ΕΒΕ,  αγροτών  , νεολαίας  να πάρουν  αποφάσεις  και να οργανώσουν σε κάθε κλάδο  και χώρο δουλειάς  τη δράση τους  για την ενημέρωση των συναδέλφων τους και να απευθύνουν  κάλεσμα συμμετοχής  στο συλλαλητήριο.

ΤΟ Δ.Σ
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.