ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καινούργιο :Τους μαθητές του Γυμνασίου Θεστιέων επαίνεσε ο Δήμαρχος Αγρινίου για την χρηματική δωρεά (βίντεο)


Την πρωτοβουλία των μαθητών του Γυμνασίου Καινουργίου να προσφέρουν τα χρήματα που συγκέντρωσαν για την  εκδρομή τους σε φιλανθρωπικούς σκοπούς επαίνεσε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.
Ο κ. Παπαναστασίου συναντήθηκε με τους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου,  τον Διευθυντή Γ. Παπασωτήρη και καθηγητές  τους οποίους συνεχάρη για την απόφαση τους να προσφέρουν  γενναιόδωρα τα χρήματα που συγκέντρωσαν  για την εκδρομή τους η οποία ακυρώθηκε λόγω των μέτρων για τον COVID-19.



 «Καταφέρατε να μετατρέψετε μια  ατυχία σε μια πράξη αλληλεγγύης και ευαισθησίας.  Το ήθος και  το φιλότιμο που επιδείξατε  κάνει υπερήφανους τους γονείς, τους καθηγητές  αλλά και όλους εμάς. Σας ευχαριστούμε για το μάθημα ζωής. Μας δίνετε ελπίδα για το μέλλον του τόπου μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαναστασίου και  προσκάλεσε τους μαθητές να παρακολουθήσουν την παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου «ΕΧΘΡΟΊ ΕΞ ΑΊΜΑΤΟΣ» του ΑΡΚΑ.

Μέρος των χρημάτων που συγκεντρώσαν οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου  προσφέρθηκε στο Εργαστήρι ειδικής αγωγής “Παναγία Ελεούσα” και μέρος του ποσού  δόθηκε για την αποπεράτωση του χώρου πολλαπλών χρήσεων της κοινότητας.
Συγχαρητήρια στους μαθητές έδωσαν ο πρόεδρος της Κοινότητας Καινουργίου Β. Καραγκούνης, ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Κολοβός και ο Δημ. Σύμβουλος Χριστ. Παπαδημητρίου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια