Μια ακόμη αξιόλογη δράση ολοκλήρωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγρινίου(φωτο)


Ο Σύλλογός Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Αγρινίου, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, σε συνεργασία με την 1η και την 3η  Τοπική Μονάδα Υγείας Αγρινίου ολοκλήρωσε άλλη μια τριήμερη δράση του.

Η Κοινωνική Λειτουργός κα Μαρία  Καρα'ί'σκου και η Επισκέπτρια Υγείας κα Κέλλυ Σεραφή με ένα διαδραστικό παιχνίδι ενημέρωσαν τους μικρούς μας φίλους για όλα όσα πρέπει να προσέχουν μικροί και μεγάλοι στη θάλασσα, στην πισίνα και στον ήλιο!
Τα παιδιά μας έμαθαν τι πρέπει να περιέχει η τσάντα μας στην παραλία ή την πισίνα, πότε και πως φοράμε  αντηλιακό, ποιές ώρες δεν βγαίνουμε στον ήλιο, τι χρώματα ρούχα πρέπει να  φοράμε στην παραλία ή την πισίνα, πόση ώρα μετά το φαγητό μπορούμε να κολυμπήσουμε,  πόσο κοντά στους γονείς  κολυμπάμε, πόσα υγρά πρέπει να πίνουμε τους καλοκαιρινούς μήνες και τόσα άλλα!
Ευχαριστούμε πολύ την 1η  και την 3η Τοπική Μονάδα Υγείας Αγρινίου και την κα Μαρία Καρα'ί'σκου καθώς και την κα Κέλλυ Σεραφή που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας, καθώς και τις διευθύντριες και το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αγρινίου για τη φιλοξενία!
αναφέρει σε δήλωσή του  ο Σύλλογος.
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.