Η απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων στις ιχθυοκαλλιέργειες «ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε.»


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 24ωρη προειδοποιητική απεργία που κήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων « ΝΗΡΕΥΣ Α. Ε.» στον Αστακό.
Από τις 5:00 το πρωί το Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι , με τη στήριξη του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου , περιφρούρησαν την απεργία στο λιμάνι του Αστακού, στον Άγιο Παντελεήμονα και στο συσκευαστήριο.
Η απεργιακή συγκέντρωση ήταν μαζική.
Στη συγκέντρωση χαιρέτησαν ο Νίκος Μωραΐτης εκ μέρους της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλ/νίας, ο βουλευτής του Κ.Κ.Ε. Νίκος Καραθανασόπουλος .
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Χαράλαμπος Τσάρκος , Πρόεδρος του Σωματείου.
Στη συνέχεια χαιρέτησαν ο Μιχάλης Κατσιγιάννης , Πρόεδρος του Ε.Κ.Α. και ο Μανώλης Καραντούσιας , Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γάλα- Τρόφιμα- Ποτά .
Στην απεργιακή συγκέντρωση χαιρέτησαν επίσης οι εκπρόσωποι της Τοπικής Διοίκησης της περιοχής, ο Αντιδήμαρχος Σαμαλέκος Φίλιππος , ο Παναγιώτης Στάικος , επικεφαλής της παράταξης ‘’Αναζωογόνηση Ξηρομέρου» και παραβρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφούσας παράταξης, της Λαϊκής Συσπείρωσης και της « Αναζωογόνησης Ξηρομέρου».
Κλείνοντας την απεργιακή συγκέντρωση το λόγο πήρε ο Γραμματέας του Σωματείου Χρήστος Παππαζώης , που ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει άμεσα το Δ.Σ. να εκτιμήσει τη μέχρι τώρα δράση μας και θα καλέσει Γενική Συνέλευση για να καθοριστούν τα
επόμενα βήματα.

Στη συγκέντρωση ανακοινώθηκαν τα ψηφίσματα συμπαράστασης από τα σωματεία του Ε.Κ.Α. , από συλλόγους της περιοχής και από κλαδικά σωματεία ΓΑΛΑ- ΤΡΟΦΙΜΑ- ΠΟΤΑ της Ελλάδας.

ΤΟ Δ.Σ.
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.