ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο :Συλλαλητήριο ενάντια στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις(φωτο-βίντεο)



Με κεντρικό σύνθημα «Αυτό το νομοσχέδιο θα μείνει στα χαρτιά. Όχι στην απαγόρευση των διαδηλώσεων»πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου , το συλλαλητήριο που διοργάνωσε το Ε.Κ.Α με την συμμετοχή φορέων και συλλόγων (εκπρόσωποι των οποίων απηύθυναν χαιρετισμό) ενάντια στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις,στο πλαίσιο πανελλαδικών κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας.
Δείτε απόσπασμα

Κεντρικός ομιλητής ήταν  ο πρόεδρος της Ένωσης Οικοδόμων Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Ντουντούμης,
Οι διαδηλωτές και οι διαδηλώτριες πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Στο κάλεσμα το Ε.Κ.Α ανέφερε μεταξύ άλλων :
Εκφράζουμε   την αντίθεσή μας  στο κατάπτυστο νομοσχέδιο που φέρνει  για ψήφιση στη βουλή η κυβέρνηση  της «Ν.Δ.»  για το χτύπημα των διαδηλώσεων.

Πριν 2 χρόνια η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ  ψήφισε νομοσχέδιο  που βάζει φραγμούς στο δικαίωμα των εργαζομένων  για απεργία . Τώρα η κυβέρνηση προωθεί  παραπέρα αυτούς τους σχεδιασμούς  με την απαγόρευση των  διαδηλώσεων. Αντεργατικά μέτρα  και καταστολή πάνε  πακέτο. Θέλουν να έχουν το πεδίο ελεύθερο οι εργοδότες  να κάνουν ότι θέλουν στο όνομα της δημοκρατίας  και της ανάπτυξης  της καπιταλιστικής οικονομίας.

Τους βάζουν εμπόδια οι εργαζόμενοι  που αγωνίζονται για την υπεράσπιση  των δικαιωμάτων τους, βάζοντας μπροστά  τις δικές τους ανάγκες . Προσπαθεί με κάθε τρόπο  η κυβέρνηση,  έχοντας τη στήριξη των κομμάτων του ευρωμονόδρομου , των επιχειρηματικών ομίλων,  να υλοποιήσει  τις κατευθύνσεις  της Ε.Ε. και  του κεφαλαίου.

Να το βάλουν καλά στο μυαλό τους. Οι αγώνες των εργαζομένων και του λαού  δε μπαίνουν στο γύψο. Απαιτούμε τώρα να αποσυρθεί  το νομοσχέδιο για το χτύπημα των διαδηλώσεων.





















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια