ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Με τους Αργοναύτες Αγρινίου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου


Τις πρωταθλήτριες  της ομάδας μπάσκετ  των Αργοναυτών Αγρινίου υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Την Κυριακή 28 Ιουνίου η γυναικεία ομάδα  του Συλλόγου  στέφθηκε πρωταθλήτρια στον τελικό της ΕΣΚΑΒΔΕ  κερδίζοντας συγχρόνως την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών μπάσκετ.
Με την επιτυχία τους κατάφεραν να σηκώσουν  το Αγρίνιο ψηλά,  σημείωσε ο Γιώργος Παπαναστασίου : «Ιστορική στιγμή για το σύλλογο  και για την πόλη μας. Το Αγρινιώτικο μπάσκετ μας έχει χαρίσει δυνατές συγκινήσεις στο παρελθόν. Εσείς όμως  καταφέρατε με το πάθος και την επιμονή σας να πετύχετε για πρώτη φορά άνοδο  στην Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών μπάσκετ. Θέλω να σας συγχαρώ για τη σπουδαία προσπάθεια σας και να ευχηθώ να είναι η αρχή μιας λαμπρής πορείας. Συγχαρητήρια αξίζουν ακόμη στον πρόεδρο, το ΔΣ και το τεχνικό επιτελείο, τον κ. Θ. Ζαρκάδα και Θ. Παπαθανασόπουλο».

Οι αθλήτριες πρόσφεραν στον Γιώργο Παπαναστασίου μια φανέλα με τις υπογραφές τους.                                                         
Ο πρόεδρος της ομάδας Γ. Παπαπαναγιώτου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τον  Αντιδήμαρχο Χρήστο Ζαρκαβέλη για τη συμπαράσταση  και όλους τους φιλάθλους για τη στήριξη. 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια