ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καινούργιο :10 στρέμματα κάηκαν από τις φωτιές,σε εξέλιξη η προανάκριση από την Π.Υ Αγρινίου(φωτο)


Χωρίς προβλήματα πέρασε η νύχτα στο Καινούργιο,στις εστίες φωτιάς που έκαιγαν από χθες το απόγευμα νότια στην περιοχή "λιγόρεμα"
Η φωτιά ξέσπασε σε δύο εστίες ταυτόχρονα σε απόσταση περίπου 200 μέτρων ,σε έκταση με πυκνή βλάστηση ,καλάμια και δίπλα σε λιοστάσια.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχείρησαν και στις δύο εστίες ,θέτοντας άμεσα υπό έλεγχο την πρώτη και στην συνέχεια οι δυνάμεις ρίχτηκαν στην μάχη με τις φλόγες στην δεύτερη εστία καταφέρνοντας να αποτρέψουν την επέκταση σε διπλανές ιδιοκτησίες.

Η άμεση κινητοποίηση του μηχανισμού απέτρεψε τα χειρότερα σε συνδυασμό με την κόπαση των ανέμων και δεν καταστράφηκαν όμορες ιδιοκτησίες.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες υπήρχε κίτρινος συναγερμός για πυρκαγιά ,ενώ την Παρασκευή το απόγευμα για το ίδιο θέμα είχε συνεδριάσει το τοπικό συντονιστικό του Δήμου Αγρινίου.

Για το συμβάν είναι σε εξέλιξη η προανάκριση από το αρμόδιο τμήμα της Π.Υ Αγρινίου ,με την περίπτωση του εμπρησμού να είναι η πιθανή αιτία.

Στην εκτίμηση γίνεται αναφορά για 10 στρέμματα καμμένης έκτασης (χορτολιβαδικής και καλάμια) καθώς και μερικά ελαιόδεντρα.




















πηγή:kainourgiopress.blogspot.com 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια