Αλλάζει μορφή η "Βαρκαρόλα" σε Βόνιτσα και ΠάλαιροΑλλάζει μορφή η εκδήλωση της Βαρκαρόλας σε  Βόνιτσα και Πάλαιρο. Θα πραγματοποιηθούν μόνο οι προγραμματισμένες συναυλίες και όχι το σκέλος της βαρκαρόλας

 Συμμόρφωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας με τα νέα μέτρα αποφυγής διασποράς του κορονοϊού Sars-Covid-19

Στα πλαίσια συμμόρφωσης με βάση τα νέα μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης και διασποράς του κορονοϊού, τροποποιούμε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις της Βαρκαρόλας Παλαίρου και Βόνιτσας οι οποίες θα διεξαχθούν χωρίς τις βάρκες και την κανταδόρικη μουσική εντός της θάλασσας .

 Ο λόγος της ακύρωσης- τροποποίησης  είναι η αποφυγή συνωστισμού  του κόσμου στις παραλίες της Βόνιτσας και Παλαίρου.

Στην Βόνιτσα η βαρκαρόλα τα προηγούμενα χρόνια συγκεντρώνει χιλιάδες κόσμο που με την παρούσα φάση δύσκολα θα κρατήσει τις κατάλληλες αποστάσεις .

Στην Πάλαιρο 5 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί μόνο η μουσική βραδιά με τις Fortissimo στην παραλία Παλαίρου και 6 Αυγούστου στη Βόνιτσα στο Φάρο θα πραγματοποιηθεί μόνο η μουσική βραδιά με το Βασίλη Κονίδα και την Ειρήνη Λώλου προς αποφυγή συνωστισμού. Επίσης δεν θα υπάρχουν στημένα τραπεζοκαθίσματα στο χώρο εκδηλώσεων. Η ορχήστρες θα στηθούν με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε ο κόσμος να μπορεί να παρακολουθεί από τα καταστήματα εστίασης και από τα παγκάκια των παραλιών τις μουσικές βραδιές.

Είναι ατομική ευθύνη του καθενός μας να τηρούνται οι αποστάσεις και τα μέτρα ασφαλείας ώστε να διατηρήσουμε τον τόπο μας, τον εαυτό μας και τους δικούς μας ανθρώπους υγιείς απέναντι στη νέα πανδημία του κορονοϊού.

Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει  αλλάξει  την  καθημερινότητα  μας αλλά δεν μπορεί να αλλάξει την δίψα για πολιτισμό και διασκέδαση .

Πρέπει όλοι όμως να συμμορφωθούμε με τις νέες καταστάσεις και να προσαρμόσουμε την διασκέδαση μας και τις πολιτιστικές δράσεις σύμφωνα με τις οδηγίες για την αποφυγή της εξάπλωσης του ιού

Εκ του Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Ο Πρόεδρος

Παντελής Αποστολάκης
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.