Ο Ε.Σ.Α για την ειδική άδεια εισόδου σε εμπόρους που τηρούν καταστήματα στους πεζόδρομους.

Υπογραφή σύμβασης από τον Γ. Παπαναστασίου για την συντήρηση κοινόχρηστων  χώρων του Δήμου Αγρινίου | Νέα από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία- AgrinioLike

Ανακοίνωση

Συνάδελφοι, 

Η ειδική άδεια εισόδου, αφορά τα ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ επιβατικά αυτοκίνητά σας και σας ενημερώνουμε ότι με την 3/2020 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκε ο «Κανονισμός Λειτουργίας Πεζόδρομων και Οδών Ήπιας Κυκλοφορίας Δήμου Αγρινίου», ο οποίος τροποποιήθηκε με την 116/2020 απόφαση Δ.Σ.

Συνοπτικά αναφέρουμε ότι για την εξυπηρέτηση των εμπορικών καταστημάτων ισχύουν τα παρακάτω:
·         Επιτρεπόμενες ώρες εισόδου στους πεζοδρόμους για φορτοεκφόρτωση είναι από 7:00π.μ. - 9:30π.μ. και από 14.00 μ.μ.  έως και ώρα 17.30 μ.μ. για όλες τις ημέρες εξαιρούμενων των Κυριακών και Αργιών. Κατά την είσοδο σε πεζόδρομο για φορτοεκφόρτωση  απαγορεύεται αυστηρά η στάθμευση και επιτρέπεται μόνο μικρής διάρκειας στάση.
·         Η κίνηση στους πεζοδρόμους οχημάτων τροφοδοσίας τα οποία διαθέτουν επαγγελματική άδεια κυκλοφορίας (μικτού βάρους μέχρι τεσσάρων (4) τόνων) επιτρέπεται χωρίς τη χορήγηση ειδικής άδειας.
·         Η κίνηση στους πεζοδρόμους κατά τις ανωτέρω επιτρεπόμενες ώρες φορτοεκφόρτωσης, των ιδιωτικής χρήσης οχημάτων τα οποία ανήκουν σε ιδιοκτήτες ή εκμεταλλευτές καταστημάτων, γίνεται με ειδική άδεια από το Δήμο Αγρινίου, η οποία χορηγείται μετά από αίτηση του ενδιαφερόμενου εμπόρου στην οποία επισυνάπτεται αντίγραφο της άδειας λειτουργίας του καταστήματος και αντίγραφο  άδειας κυκλοφορίας του οχήματος. 

Οι αιτήσεις παραδίδονται ή αποστέλλονται στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών - Παλαιό Δημαρχείο Νεάπολης, Νεάπολη ΤΚ 30150 - Τηλέφωνο: 2641360733, 2641360730
                                                                                                                    
                                                                                                                            ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.

Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.