ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ο Γ.Καρβέλης στο Νοσοκομείο Αγρινίου- “Απουσίες” και έλλειψη ενημέρωσης για το γιατρό που νοσεί από Κορωνοϊό



Στο Νοσοκομείο Αγρινίου βρέθηκε χθες  ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης ο οποίος αμέσως μετά επισκέφθηκε την Αρτα. Πληροφορίες του agriniosite.gr αναφέρουν ότι ο κ.Καρβέλης κατά την έλευσή του στο Νοσοκομείο διαπίστωσε πως δεν ήταν στα πόστα τους τα θεσμικά όργανα να παράσχουν ενημέρωση στο Διοικητή, ενώ οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ούτε για το κρούσμα κορονοιού σε γιατρό του  Νοσοκομείου είχε επίσημη ενημέρωση .

Πρόκειται για καταστάσεις που προβληματίζουν και μάλιστα την στιγμή που και στην περιοχή μας υπάρχει αύξηση κρουσμάτων. Αγνωστο παραμένει επίσης σε τι κινήσεις θα προβεί ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας μετά και τις εντυπώσεις που αποκόμισε από την  σημερινή επίσκεψη.

Τώρα όσον αναφορά το γιατρό του Νοσοκομείου να επισημάνουμε ότι ξεκίνησε η  ιχνηλάτηση των επαφών του, δηλαδή στο προσωπικό του νοσοκομείου αλλά  και στους ασθενείς που εξέτασε.

Μια διαδικασία αρκετά δύσκολη μιας και   ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιατρός εργαζόταν μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα του τεστ. Να επισημάνουμε ακόμη ότι  στο τμήμα που βρισκόταν ο γιατρός έγινε απολύμανση του χώρου  καθώς και απολύμανση.

πηγή:agriniosite.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια