ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ευχές για την νέα σχολική χρονιά από την Ομοσπονδία Γονέων Και Κηδεμόνων Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Αγρίνιο :Κλείνουν λόγω έξαρσης της γρίπης, 2 σχολεία την Παρασκευή 28/2 |  Νέα από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία-AgrinioLike

Η Έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς γίνεται φέτος κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες,  . Μια χρονιά με πάρα πολλές ανησυχίες, σε μια νέα δύσκολη πραγματικότητα, λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορωνο'ι'ου. Μια χρονιά, που πριν ακόμα ξεκινήσει, έχει προβληματίσει όλη την εκπαιδευτική κοινότητα.

     Η Ομοσπονδία Γονέων Και Κηδεμόνων Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εύχεται καλή νέα  σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά όλων των τάξεων. Μια χρονιά γεμάτη όνειρα, ελπίδες, στόχους και προσδοκίες, Μια προσπάθεια που δεν θα πρέπει να διακρίνεται μονάχα από την κατάκτηση της γνώσης , αλλά και από την απόκτηση αξιών, οι οποίες συμβάλλουν στη διαμόρφωση του χαρακτήρα σας. Να έχετε μία παραγωγική χρονιά και να μένετε αφοσιωμένοι στους στόχους σας.

  Επίσης η Ομοσπονδία εύχεται δύναμη και κουράγια σε όλους τους μαθητές της Γ Λυκείου οι οποίοι θα δώσουν στο τέλος της σχολικής χρονιάς τη μάχη των Πανελληνίων εξετάσεων για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
       Στους εκπαιδευτικούς , οι οποίοι προικίζουν τα παιδιά μας με  γνώσεις , αξίες και ιδανικά, ενώ ταυτόχρονα στέκονται με ευαισθησία στις δοκιμασίες που αντιμετωπίζουν, ευχόμαστε  να έχουν μια καλή και δημιουργική χρονιά, γεμάτη επιτυχίες και πρόοδο.
       Καλή δύναμη επίσης στους γονείς ,οι οποίοι θα πρέπει να παρέχουν την αμέριστη συμπαράσταση στα παιδιά τους σε όλη τη διάρκεια τους έτους και με υπομονή να στέκονται πάντοτε στο πλευρό τους, υποστηρίζοντας τις προσπάθειές τους.
      Ιδιαίτερα τη φετινή χρονιά διεκδικούμε από την κυβέρνηση και από κάθε εμπλεκόμενο φορέα, να ληφθούν όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα , που θα εξασφαλίσουν την υγεία των μαθητών,των εκπαιδευτικών και των οικογενειών τους, ώστε να κυλίσει ομαλά η παιδαγωγική διαδικασία.
                                                                     

                                                                         Για το Δ.Σ.

                       
                      Ο Πρόεδρος                                                                Η Γεν. Γραμματέας
                 
               Παρασκευόπουλος Δημήτριος                                             Σαββανή Σάντρα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια