ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο :Επαναλειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης»

Πάνω από 220 εγγραφές στο κοινωνικό φροντιστήριο Αγρινίου «Άγιος Ιωάννης ο  Βραχωρίτης»,τελέστηκε ο Αγιασμός | Νέα από το Αγρίνιο και την  Αιτωλοακαρνανία-AgrinioLike

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020 στον Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου με εθελοντές καθηγητές, αποφασίστηκε η επαναλειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης», για 9η συνεχόμενη χρονιά.

Η σχολική επιτροπή του Δήμου Αγρινίου μας παραχώρησε τις αίθουσες του 6ου Γυμνασίου Αγρινίου, στο οποίο θα λειτουργήσει και εφέτος το Κοινωνικό Φροντιστήριο, όπως και τα προηγούμενα οκτώ χρόνια. Για το λόγο αυτό ευχαριστούμε το Δήμο Αγρινίου και ιδιαιτέρως τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο για θέματα παιδείας και αθλητισμού κ Χρήστο Ζαρκαβέλη.

Οι καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου είναι ιδιαίτερα περήφανοι για τη βελτίωση που σημείωσαν οι μαθητές στις σχολικές τους επιδόσεις και ιδιαίτερα για τους έντεκα μαθητές της Γ΄ Λυκείου, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και δικαιώθηκαν για την επίμονη προσπάθειά τους, αν και η χρονιά που μας πέρασε βρήκε πολλούς από τους μαθητές μας να μη μπορούν να παρακολουθήσουν διαδικτυακά μαθήματα, λόγω έλλειψης υπολογιστών ή διαδικτύου.
Απευθύνουμε πρόσκληση σε όσους καθηγητές επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικό έργο στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, και ιδιαιτέρως σε μαθηματικούς, χημικούς, φυσικούς, καθηγητές πληροφορικής να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 6978746102 και 6938298085.
Η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου φέτος θα γίνει με βάση την τήρηση των μέτρων που έχει πάρει η Κυβέρνηση και η υπεύθυνη υγειονομική επιτροπή.
Οι εγγραφές για τη φετινή χρονιά θα γίνονται στο γραφείο του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου, από Τρίτη 8 έως και Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου και ώρες 9 – 12 το πρωί και 6 – 8 το απόγευμα.
Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι είναι:

1. εκκαθαριστικό χρήσης 2019

2. υπεύθυνη δήλωση με τα στοιχεία του γονέα / κηδεμόνα θεωρημένη στα ΚΕΠ στην οποία να δηλώνεται: «ότι για λόγους οικονομικούς αδυνατώ να στείλω το παιδί μου (όνομα και τάξη που θα πάει το παιδί) σε φροντιστήριο. Παρακαλώ να το εγγράψετε στο Κοινωνικό Φροντιστήριο στην τάξη…, κατεύθυνση… και στα μαθήματα …»

3. Βεβαίωση από το σχολείο που θα φοιτήσει το έτος 2020- 2021, με την οποία να βεβαιώνεται ότι ο ενδιαφερόμενος/ενδιαφερόμενη είναι εν ενεργεία μαθητής/μαθήτρια.

4. Το έντυπο αξιολόγησης του μαθητού από την περσινή χρονιά (τελική βαθμολογία αποφοίτησης προηγούμενης τάξης)

Επειδή, ο αριθμός των μαθητών στις αίθουσες θα είναι περιορισμένος, λόγω των γνωστών μέτρων για την πανδημία, θα κρατηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια