ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Τι απαντά η αποκεντρωμένη διοίκηση για το κληροδότημα Δημ. Καραβασίλη - Δείτε το νέο αίτημα της Συνεργασίας Δημοτών Καινουργίου


Καινούργιο :Θετική εξέλιξη για το Κληροδότημα – Αρχοντικό Δημ. Καραβασίλη |  Kainourgiopress
















Απάντηση της αποκεντρωμένης διοίκηση Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας-Ιονίων για το κληροδότημα Δημ. Καραβασίλη στο Καινούργιο. Η αυτοδιοικητική κίνηση «ΕπιΜενουμε Καινούργιο», επανέρχεται με νέο έγγραφο ζητώντας συγκεκριμένες διευκρινήσεις, για την οικία επι της οδού Κοσμά Αιτωλού στο καινούργιο, όπου δεν γίνεται αναφορά στο απαντητικό έγγραφο της αρμόδιας υπηρεσίας.

"Λαμβάνοντας γνώση του σχετικού σας απαντητικού εγγράφου, στο με αρ. πρωτ. 4/12-8-2020 υπόμνημά μας, όσον αφορά το κληροδότημα Δημητρίου Καραβασίλη, δεν μας ενημερώνετε, για τη δωρεά της οικίας του η οποία βρίσκεται στην Κοινότητα Καινουργίου Δ.Ε. Θεστιέων του Δήμου Αγρινίου, για την οποία σας υποβάλαμε το αρχικό μας ερώτημα.
Αναφέρεστε μόνο για το μέρος της διαθήκης του, που αφορά τα περιουσιακά του στοιχεία, που βρίσκονται επί της οδού Τσαλδάρη 4 στο Αγρίνιο , στοιχεία χρήσιμα μεν αλλά δεν μας δίδεται σαφή ενημέρωση επί του αιτήματός μας.
Παρακαλούμε, όπως μας ενημερώσατε, σύμφωνα με τη διαθήκη και για το διώροφο οίκημα κληροδοτήματος Δημ.Καραβασίλη , επί της οδού Κοσμά Αιτωλού στο Καινούργιο Αιτωλ/νίας, όπως αναφέραμε στο προηγούμενου έγγραφό μας."

Με εκτίμηση
Κώστας (Τάκης) Διον. Κορδάτος
[Συντονιστής τοπικής αυτoδιοικητικής κίνησης πολιτών]
Καθηγητής, Μηχανολόγος του ΕΠΑΛ Καινουργίου




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια