ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Διήμερο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα: «Η έννοια του άγχους και η έννοια της διαχείρισης. Πόσο εφικτός είναι ο συνδυασμός τους σε καιρό πανδημίας»


Tο Κέντρο Πρόληψης κατά των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αιτωλ/νίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας (Τμήματα Σχολικών Δραστηριοτήτων), θα υλοποιήσει Διήμερο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα:

«Η έννοια του άγχους και η έννοια της διαχείρισης. Πόσο εφικτός είναι ο συνδυασμός τους σε καιρό πανδημίας».

Βασικές έννοιες-κλειδιά: πηγές άγχους, αιτιολογία, συμπτώματα, επικοινωνία, θυμός, απογοήτευση, φόβος, στρατηγικές για την πρόληψη του άγχους, τεχνικές διαχείρισης.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί, στις 19-20/10/2020 (Δευτέρα-Τρίτη), ώρα 17.00-20.00, στο Αγρίνιο, στην αίθουσα Εκπαίδευσης του Κέντρου Πρόληψης (Φλ.Καραπαπά 3, 3ος όροφος).

Υπεύθυνη Προγράμματος: Λαμπρινή Τραυλού, Ψυχολόγος Msc – Επιστημονικό Στέλεχος ΚΠ

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 10 άτομα.

Θα δοθεί προτεραιότητα σε εκπαιδευτικούς που δεν έχουν συμμετάσχει σε προηγούμενα σεμινάρια του Κέντρου Πρόληψης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ».

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Αιτήσεις μπορείτε να αποστέλλετε ηλεκτρονικά (κατεβάστε την αίτηση κάνοντας κλικ εδώ) στη διεύθυνση odysse@agr.forthnet.gr από Δευτέρα 28/9 έως και Παρασκευή 9/10(τηλέφωνα επικοινωνίας: 2641055275 και 2641028770).

(Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με τις οδηγίες και τα αναγκαία μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια του Προγράμματος).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια